9,3

Houtwormmiddel 1 of 2 welk is het beste?

Houtworm bestrijding op water of olie basis?

Er zijn verschillende producten op de markt die gebruikt kunnen worden tegen houtworm zonder merken te noemen kun je twee grote groepen verdelen en zoals het in vakjargon ook wordt gezegd het traditionele middel op olie basis met daarbij hulpstoffen zoals kerosine wat er aan is toegevoegd om als waakgeur te dienen. het nadeel van die hulpen is dat ze vaak een brandbare stof zijn en ze vaak 36 tot 48 uur uitdampen (soms zelfs op plaatsen met weinig ventilatie 60 uur) waardoor je schade aan jou luchtwegen kan oplopen als je te vroeg een ruimte betreed.

Daarin tegen heeft een houtwormmiddel op olie-basis ten opzichte van houtwormmiddel die water gedragen is een beter impregnerend vermogen en zal het middel wat gebruikt wordt sneller pakken in de praktijk betekend dat, dat een houtworm bestrijder de ruimte van behandeling als hij een middel op waterbasis gebruikt deze ruimte 3 maal moet behandelen waarbij hij met een olie gedragen middel na 2 keer klaar is.

Een groot voordeel van een houtwormmiddel op waterbasis is dat omdat water snel droogt en er geen extra hulpstoffen aan zijn toegevoegd dat deze al snel als de groenere keuze wordt gezien een ander voordeel is dat je 4 tot 6 uur na behandeling alweer de behandelde ruimte mag betreden dit is vaak het omslag punt voor mensen die midden in een drukken verbouwing zitten en hun houtworm bestrijding, graag snel uitgevoerd zien.

Voor de garantie maakt het niet uit want bij beide product soorten geeft een houtwormbestrijder gewoon 10jaar garantie op de behandeling tenzij er andere externe factoren zijn die een garantie termijn kunnen beïnvloeden.

Op zoek naar een oplossing voor houtwormproblemen? Vergeet het houtwormmiddel van Gamma of HG. Als specialist gebruiken wij veel betere houtwormmiddelen die niet te vergelijken zijn met standaardproducten. Tijdens onze gratis en vrijblijvende inspectie vertellen we je graag alles over onze effectieve aanpak. Neem vandaag nog contact op en laat ons je helpen bij het bestrijden van houtwormen.

CONTACT

Neem vandaag nog contact op via telefoonnummer: 085 303 1072
of laat uzelf terugbellen door een van onze gecertificeerde bestrijdingstechnici.

Bel mij terug

Beoordeling door klanten

357 beoordelingen bij KlantenVertellen.
100% beveelt ons aan!
9,3

Over ons