9,3
hello world!

Houtworm-bestrijding Uithoorn ☎ 085 303 1072

Houtwormen

Houtwormen kunnen enorme schade veroorzaken: houtwormlarven boren gangen in hout, waardoor de draagkracht van houtconstructies sterk wordt verminderd. U kunt dit vermijden door op tijd in te grijpen. U weet dat u een houtworm probleem heeft wanneer er allemaal kleine ronde gaatjes in het hout verschijnen. De eerste volwassen houtwormkevers zijn dan al uit het hout gekomen. Er zit dan al minimaal een jaar houtworm in het hout. Ziet u ook boormeel uit de gangen komen? Dan zitten er levende houtwormen in het hout. Onze gecertificeerde professionals beschikken over de juiste kennis, ervaring en middelen om u op een snelle en effectieve wijze te kunnen helpen. 

Gratis inspectie in Uithoorn voor houtworm bestrijding

Incl.
btw
Houtworm
Houtworm bestrijding per verdieping tot 50 m²
€395,-
10 jaar garantie
Géén voorrijkosten
Vast laag tarief
Nieuwste technieken
Incl.
btw
Kruiruimte
Houtworm bestrijding tot 50 m² door twee specialisten
€549,-
10 jaar garantie
Géén voorrijkosten
Vast laag tarief
Nieuwste technieken
Incl.
btw
Extra M²
Houtworm bestrijding tot 50 m² door twee specialisten
€50,-
10 jaar garantie
Géén voorrijkosten
Vast laag tarief
Nieuwste technieken

Heeft u het sterke vermoeden dat uw woning aangetast wordt door houtworm? Bel dan met de specialisten van de Houtworm Specialist. Onze gecertificeerde houtwormbestrijders komen dan een gratis inspectie bij u uitvoeren. Tijdens de inspectie zullen zij vast stellen of het gaat om houtworm of boktor. U ontvangt dan tevens een offerte met laagste prijs garantie. Wist u dat houtworm bestrijden bij ons al kan voor € 395,- per verdieping? Laat uw houtworm bestrijden door de Houtworm Specialist, en u heeft tevens tot wel 10 jaar garantie dat uw hout niet opnieuw wordt aantast door houtworm. 

Houtworm bestrijding in Uithoorn op maat

Houtworm bestrijden is een vak apart, maar laten wij nu juist gespecialiseerd zijn in houtwormbestrijding. Onze medewerkers hebben de kennis, middelen en apparatuur paraat staan om u van houtworm af te helpen. We helpen graag mensen met de strijd tegen houtworm, wij zorgen er dan ook voor dat houtworm geen kans meer krijgt om schade aan te richten in uw pand. Onze CPMV gecertificeerde medewerkers voeren bij u een inspectie uit, en krijgt u van hen een duidelijke offerte met betrekking tot uw situatie. 

Dankzij de nieuwste technieken, en bestrijding geheel op maat, kunnen wij u altijd tegen een vast laag tarief helpen. Meer weten? Wilt u graag een offerte of een inspectie? Bel dan 085 303 1072

Vermoedt u last te hebben van houtworm in huis? Schakel dan zo snel mogelijk hulp in van de bestrijders van de Houtworm Specialist in! Als CPMV-gecertificeerd bedrijf kunnen we u van een passende oplossing voorzien om uw houtworm probleem op te lossen en verdere schade te voorkomen! Wacht dus niet te lang met het bestrijden van houtworm en bel de Houtworm Specialist. Wilt u graag meer informatie over onze prijzen of onze werkwijze? Bel dan 085 303 1072. Of laat uw gegevens achter en onze medewerkers bellen u terug.

De uitvliegopeningen van houtaantasters zijn zeer herkenbaar

Offerte voor houtworm bestrijding
U heeft uitvliegopeningen aangetroffen en wil dit graag behandeld hebben? Of wilt u graag een preventieve behandeling? Maar wat kost dit nu eigenlijk? Uiteraard kunt u een gratis inspectie aanvragen

Uitvliegopening van houtworm

10 jaar garantie op houtworm behandeling

Heeft u gaatjes gevonden in uw houten constructie? Of heeft u boormeel of zaagsel gevonden? Bel dan 085 303 1072, onze medewerkers plannen graag een gratis inspectie voor u in. Tijdens de gratis inspectie kijken onze specialisten naar de omvang van de aantasting en hoe dit het beste kan worden verholpen. Tevens kan onze houtwormbestrijder u dan een duidelijk beeld geven van de kosten voor het laten bestrijden van houtworm in uw geval. Standaard geven wij tot wel 10 jaar garantie op het bestrijden van houtworm. Zo bent u ervan verzekerd dat de houtworm geen nieuwe schade aan zal richten. 

Nieuwe methode houtworm bestrijden

Schade door houtworm

Er zijn zeer veel verschillende methodes om houtworm te bestrijden. Welke methode het meest geschikt is voor u hangt af van waar de houtworm zit en natuurlijk de hoeveelheid aantasting. De meest gebruikte methode is de oppervlaktebehandeling.

Bij deze methode wordt het hout behandelt met een speciale bestrijdingsvloeistof. Het behandelde hout moet de vloeistof in zijn geheel opnemen, net zo lang tot het hout verzadigd is. Zo komt u van de houtworm af en blijft uw hout vrij van houtworm. Wij geven tot wel 10 jaar garantie op alle houtwormbestrijdingen die wij uitvoeren. Voorkom permanente schade door houtworm, laat op tijd uw houtworm bestrijden

Wat is houtworm?

Als mensen het hebben over houtworm hebben ze het eigenlijk over een insectenlarve die in hout leeft en zich ook met dit materiaal voedt. Technisch gezien zijn het larven van verschillende soorten kevers, met name de gewone houtwormkever treffen wij aan in gebouwen. Deze insecten leggen hun eitjes in spleten, kieren of scheuren van uw hout. De larven komen uit de eitjes gekropen en dan beginnen zij in het hout gangen te maken. Doordat de houtworm zich ongeveer 2 tot 3 jaar met het hout blijft voeden zal een aangetast stuk hout vaak meerdere generaties houtwormen bevatten. Zonder bestrijding van dit ongedierte zal het probleem dan ook steeds erger worden en daardoor is onherstelbare schade zeker mogelijk. Nadat de houtworm zich heeft volgevreten zal deze zich gaan verpoppen aan de oppervlakte van het hout. Uit de cocon zal een kever komen die zich uit het hout zal knagen en dan het hout uit zal vliegen. Hierdoor ontstaan dan ook de herkenbare uitvliegopeningen. Heeft u uitvliegopeningen, oftewel kleine gaatjes in het hout aangetroffen? Bel dan direct de houtworm specialist via 085 303 1072, wij komen dan bij u langs voor een gratis inspectie. 

Hoe herkent u houtworm?

Het is belangrijk om te weten hoe u houtworm kan herkennen. Door de aanwezigheid van houtworm in een vroeg stadium vast te stellen kunt u voorkomen dat er onherstelbare schade aan uw houten constructie wordt aangericht. Een kenmerk dat vaak als eerste zal worden gezien is het zeer fijne zaagsel op de grond onder een houten object.

Houtworm boormeel

Dit zeer fijne zaagsel noemen wij ook wel boormeel. Wanneer u dit boormeel op de vloer ziet liggen dan is dit een duidelijk signaal dat er houtwormen in het hout aanwezig zijn. Vaak wordt houtworm herkent aan kleine gaatjes in het hout, ook wel uitvliegopeningen genoemd.

Gevaren van aantasting door houtworm

De aanwezigheid van houtworm kan ernstige gevolgen hebben. Doordat houtworm de draagkracht van houten constructies aantast, kan er instortingsgevaar ontstaan. Denk hierbij aan bijvoorbeeld houten vloeren en dakconstructies die de houtwormen verpulveren. Het herstel van de schade aangericht door houtworm brengt hoge kosten met zich mee. Het komt zelfs voor dat volledige draagbalken of vloeren vervangen moeten worden als gevolg van de aantasting door houtworm of boktor. Zonder dat u het weet kan er al jaren houtworm in uw woning actief zijn!

Uw specialist voor detectie en bestrijding van houtworm

Vergoed de verzekering houtworm?

Houtworm laten bestrijden door de Houtworm Specialist: Voorkom schade door houtworm

Houtworm kan behoorlijke schade veroorzaken aan houten constructies en verzekeraars vergoeden maar zelden schade als gevolg van ongedierte. Het is daarom belangrijk om direct actie te ondernemen zodra u vermoedt last te hebben van houtworm. De kosten van een preventieve of een curatieve houtwormbestrijding zijn altijd lager dan het vervangen van een complete dakconstructie.

Wat kost houtwormbestrijding in Uithoorn?

Als u op internet gaat zoeken, lopen de prijzen met betrekking tot houtwormbestrijding enorm uiteen. Wij houden van duidelijkheid en daarom werken wij altijd met een vast laag tarief, met onze unieke laagste prijs garantie. Een verdieping tot 50m2 kost bij ons slechts €295,- inclusief btw. Een kruipruimte tot 50m2 kunt u bij ons laten bestrijden voor slechts € 549,95 inclusief btw. Dus bent u op zoek naar een specialist die goedkoop uw houtworm zal bestrijden. Zoek dan niet verder, en bel de Houtworm Specialist. Wilt u graag meer weten over onze prijzen, bel dan direct met 085 303 1072. Ook als u een vrijblijvende offerte wil ontvangen.

De larve van de huisboktor maakt diepe gangen in het hout, en in veel gevallen kunnen ze ongezien jaren in hout verblijven.

Zelf houtworm behandelen

Een larve kan behoorlijke schade veroorzaken

Er zijn verschillende houtworm bestrijdingsmiddelen verkrijgbaar om zelf een oppervlaktebehandeling uit te voeren. Deze middelen zijn echter extreem giftig voor uw huid en voor uw luchtwegen. Ook is de aantasting van hout zelden van buiten zichtbaar, u mist gemakkelijk delen waar mogelijk houtworm in zit.

Daarom raden wij u ten alle tijden af om zelf met een houtworm bestrijdingsmiddel aan de slag te gaan, omdat de middelen ernstige schade kunnen veroorzaken ten aanzien van uw gezondheid. Een professionele houtwormbestrijder beschikt over de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen en over de juiste apparatuur om houtworm veilig te bestrijden.

Houtworm bestrijding middelen

Er zijn een aantal verschillende houtworm bestrijdingsmiddelen die gebruikt kunnen worden om houtworm te bestrijden. De meeste bedrijven gebruiken houtwormmiddelen die op basis van kerosine of petroleum zijn. Deze middelen hebben wel een groot nadeel, u dient namelijk zelf minimaal 48uur het pand te verlaten.

Bestrijdingsmethode houtworm

Gelukkig beschikken de houtwormbestrijders van de Houtworm Specialist over de nieuwste middelen en de nieuwste methodes. Wij gebruiken een vloeistof waarbij u slechts 2 tot 3 uur het pand hoeft te verlaten. Dus géén extra kosten meer voor een overnachtingsplaats of achter lopen op de planning bij de verbouwing.

CONTACT

Neem vandaag nog contact op via telefoonnummer: 085 303 1072
of laat uzelf terugbellen door een van onze gecertificeerde bestrijdingstechnici.

Bel mij terug

Beoordeling door klanten

357 beoordelingen bij KlantenVertellen.
100% beveelt ons aan!
9,3

Over ons