Houtworm bestrijding € 295,-
Bel nu 085-4000500

Vraag uw gratis inspectie aan
Bel nu voor gratis inspectie

Houtworm bestrijding € 295,-
Bel nu 085-4000500

Preventief behandelen, voorkomt problemen in de toekomst

Houtworm bestrijden in Oss

Als u last heeft van houtwormen, dan heeft u een groot probleem. Het mag dan een klein beestje zijn, de schade die het aan kan richten is dat zeker niet. Integendeel, een houtworm is namelijk een echte sloper, die net zo lang door zal gaan met door uw hout heen eten tot er niks meer van over is. Dit kan voor grote problemen zorgen binnen uw houtwerk. Gebeurt dit bijvoorbeeld in de houten constructie van uw dak, dan snapt u dat dit voor gevaarlijke situaties kan zorgen. Beter is het dan ook om ervoor te zorgen dat die houtwormen zo snel mogelijk worden geruimd. De houtworm specialist kan dit snel en effectief voor u doen.

 

Houtwormbestrijding in Oss

Wilt u een houtworm bestrijden in Oss? Dan raden wij u aan om hier zo snel mogelijk mee in actie te komen. Als u namelijk de houtworm zijn gang laat gaan, dan wordt de schade alleen maar groter en wordt u op nog hogere kosten gejaagd. Bij ons schakelt u experts in die wel raad weten met de houtworm. Wilt u ons een houtworm laten bestrijden in Oss, neem dan contact met ons op via telefoonnummer 085-4000500. We staan dan binnen 24 uur voor u klaar. U kunt ook uw telefoonnummer achterlaten, dan belt een van onze medewerkers u terug.

 

 

Houtworm laten bestrijden in omgeving Oss

Als u last heeft van houtworm, wilt u hier uiteraard snel van af. Onze professionele houtwormbestrijders beschikken over de juiste technische middelen, ervaring en kennis van bestrijdingsmiddelen. U bent dan ook snel van uw houtwormen af. Woont u in Oss, Berghem, Geffen, Heesch, Nuland of elders in de regio? Binnen 24uur krijgt u van ons de oplossing voor uw houtwormprobleem. Bel direct 085-4000500 en wij vertellen u graag meer over onze vaste lage tarieven.

 

Neem nu contact op voor een inspectie

 

Effectieve houtwormbestrijding in Oss

Bel ons vandaag nog op 085-4000500 voor meer informatie, of voor het inplannen van een gratis inspectie. We bekijken dan of een houtworm bestrijding in uw huis of kantoor ook daadwerkelijk nodig is. Een daadwerkelijke bestrijding brengt bij ons geen hoge kosten met zich mee. Wij bestrijden houtworm al voor €295,- inclusief btw voor een verdieping tot 50m2, iedere extra 10m2 kost u slechts €50,- extra.

 

Houtworm preventie in Oss

Wij zijn ook in te schakelen voor de preventie van houtwormen. U krijgt hier eveneens 10 jaar garantie op. U zorgt er dan voor dat u geen last krijgt van houtwormen, maar ook niet van boktorren en spinthoutkevers. Neem ook hier contact over op met ons op nummer 085-4000500.

 

"Ongediertebestrijder kwam dezelfde dag nog langs en gaf eerlijk en duidelijk advies. Top service!"

Franka

"Goede communicatie duidelijke uitleg en super service! Heel vriendelijk en beleefd."

P

"Werden goed geholpen en er werd meegedacht in oplossingen. Snelle service!"

Lizet