Houtworm bestrijding € 295,-
Bel nu 085-4000500

Vraag uw gratis inspectie aan
Bel nu voor gratis inspectie

Houtworm bestrijding € 295,-
Bel nu 085-4000500

Preventief behandelen, voorkomt problemen in de toekomst

Houtworm bestrijden in Breda

Oude huizen met een houten constructie zijn prachtig en authentiek, maar ook behoorlijk bewerkelijk. Denk bijvoorbeeld alleen maar eens aan het onderhoud van de constructie, waarbij u er goed op moet letten dat alles helemaal in orde is. Denk daarbij eens aan het ongedierte dat het op uw houten constructie heeft gemunt. We hebben het dan over houtwormen, die graag hun buikje vol eten aan uw dak. Dat lijkt onschuldig, maar is het zeker niet. Deze insecten kunnen grote schade aanrichten en zelfs voor gevaarlijke situaties zorgen. Schakel daarom zo snel mogelijk de experts van de houtworm specialist in als u merkt dat u last heeft van houtworm. Bel direct 085-4000500, of laat uzelf terugbellen door een van onze houtworm specialisten.

 

Houtwormbestrijding in Breda

Bij de houtworm specialist werken mensen die alles weten van het bestrijden van houtworm. Wij zorgen ervoor dat die houtworm geen kans heeft in uw huis. We hebben effectieve middelen om uw houten constructie en andere houten onderdelen van uw huis te beschermen. Schakel onze professionele ongediertebestrijders in via telefoonnummer 085-4000500. In de regel staan wij binnen 24 uur bij u op de stoep.

Neem nu contact op voor een inspectie

 

10 jaar garantie op houtworm bestrijden

Heeft u gaatjes gevonden in uw houten constructie? Of heeft u boormeel of zaagsel gevonden? Bel dan 085-4000500, onze medewerkers plannen graag een gratis inspectie voor u in. Tijdens de gratis inspectie kijken onze specialisten naar de omvang van de aantasting en hoe dit het beste kan worden verholpen. Tevens kan onze houtwormbestrijder u dan een duidelijk beeld geven van de kosten voor het laten bestrijden van houtworm in uw geval. Standaard geven wij tot wel 10 jaar garantie op het bestrijden van houtworm. Zo bent u ervan verzekerd dat de houtworm geen nieuwe schade aan zal richten. 
 

Laagste prijs garantie

Wij geven u niet alleen een garantie op onze houtwormbestrijding. Ook geven wij u onze unieke laagste prijs garantie. Onze houtwormbestrijding wordt snel, effectief en goedkoop uitgevoerd. Gelooft u dit niet? Op een verdieping tot 50m2 houtworm laten bestrijden kost bij ons slechts € 295,- Iedere extra 10m2 kost slechts €50,- extra. Dus bent u op zoek naar een specialist die goedkoop uw houtworm zal bestrijden. Zoek dan niet verder, en bel de Houtworm Specialist.  

 

Preventief houtworm bestrijden in Breda

Het is het beste om te zorgen dat houtwormen nooit een kans hebben bij u thuis of op kantoor. Hiervoor neemt u ook contact met ons op via telefoonnummer 085-4000500. Wij zorgen er dan voor dat uw ruimte dusdanig wordt behandeld dat u minstens 10 jaar geen last meer heeft van houtwormen of ander schadelijk ongedierte.

 

Houtworm laten bestrijden in omgeving Breda

Als u last heeft van houtworm, wilt u hier uiteraard snel van af. Onze professionele houtwormbestrijders beschikken over de juiste technische middelen, ervaring en kennis van bestrijdingsmiddelen. U bent dan ook snel van uw houtwormen af. Woont u in Breda, Bavel, Galder, Prinsenbeek, Rijsbergen, Strijbeek, Teteringen, Ulvenhout of elders in de regio? Binnen 24uur krijgt u van ons de oplossing voor uw houtwormprobleem. Bel direct 085-4000500 en wij vertellen u graag meer over onze vaste lage tarieven.

"Ongediertebestrijder kwam dezelfde dag nog langs en gaf eerlijk en duidelijk advies. Top service!"

Franka

"Goede communicatie duidelijke uitleg en super service! Heel vriendelijk en beleefd."

P

"Werden goed geholpen en er werd meegedacht in oplossingen. Snelle service!"

Lizet