Houtworm bestrijding € 295,-
Bel nu 085-4000500

Vraag uw gratis inspectie aan
Bel nu voor gratis inspectie

Houtworm bestrijding € 295,-
Bel nu 085-4000500

Preventief behandelen, voorkomt problemen in de toekomst

Houtworm bestrijden in Boxtel

Woont u in Boxtel en heeft u hier een huis met een houten constructie? Dan heeft u misschien wel eens te maken gehad met houtworm. Het is een lastig insect dat maar wat graag een hapje van uw hout neemt. Of, om eerlijk te zijn, het blijft vaak niet bij een enkel hapje. Integendeel, een houtworm heeft een onstilbare honger waarmee hij enorme schade aan kan richten. We overdrijven niet, als een of meerdere houtwormen ongestoord in uw constructie aan de slag kunnen kan dit zelfs voor gevaarlijke situaties zorgen! Neem voor de noodzakelijke houtworm bestrijding in Boxtel vandaag nog contact op met de houtworm specialist. U kunt ook uw telefoonnummer achterlaten, wij bellen u dan zo spoedig als mogelijk terug. 

 

Effectief een houtworm bestrijden in Boxtel

Last van houtworm? Ga niet zelf aan de slag met een bestrijdingsmiddel! We raden u aan om meteen contact met ons op te nemen voor een gratis eerste afspraak. We komen dan bij u kijken wat we voor u kunnen betekenen. We zijn te bereiken op 085-4000500. Normaal gesproken staan we dan binnen 24 uur bij u op de stoep. 

 

Neem nu contact op voor een inspectie

 

Professionele houtwormbestrijding in Boxtel

Heeft u gaatjes gevonden in uw houten constructie? Of heeft u boormeel of zaagsel gevonden? Bel dan 085-4000500, onze medewerkers plannen graag een gratis inspectie voor u in. Tijdens de gratis inspectie kijken onze specialisten naar de omvang van de aantasting en hoe dit het beste kan worden verholpen. Tevens kan onze houtwormbestrijder u dan een duidelijk beeld geven van de kosten voor het laten bestrijden van houtworm in uw geval. Standaard geven wij tot wel 10 jaar garantie op het bestrijden van houtworm. Zo bent u ervan verzekerd dat de houtworm geen nieuwe schade aan zal richten. 
 

Laagste prijs garantie

Wij geven u niet alleen een garantie op onze houtwormbestrijding. Ook geven wij u onze unieke laagste prijs garantie. Onze houtwormbestrijding wordt snel, effectief en goedkoop uitgevoerd. Gelooft u dit niet? Op een verdieping tot 50m2 houtworm laten bestrijden kost bij ons slechts € 295,- Iedere extra 10m2 kost slechts €50,- extra. Dus bent u op zoek naar een specialist die goedkoop uw houtworm zal bestrijden. Zoek dan niet verder, en bel de Houtworm Specialist.  

 

Preventief houtworm bestrijden in Boxtel

Een nog betere oplossing is het preventie bestrijden van houtwormen. Zo voorkomt u schade en bent u na een van onze behandeling gegarandeerd 10 jaar vrij van houtworm. In de praktijk blijft uw huis of kantoor zelfs veel langer gevrijwaard van ongedierte dan deze tien jaar. Neem ook hier contact over op via nummer 085-4000500.

 

 

"Ongediertebestrijder kwam dezelfde dag nog langs en gaf eerlijk en duidelijk advies. Top service!"

Franka

"Goede communicatie duidelijke uitleg en super service! Heel vriendelijk en beleefd."

P

"Werden goed geholpen en er werd meegedacht in oplossingen. Snelle service!"

Lizet