Houtworm bestrijding € 295,-
Bel nu 085-4000500

Vraag uw gratis inspectie aan
Bel nu voor gratis inspectie

Houtworm bestrijding € 295,-
Bel nu 085-4000500

Preventief behandelen, voorkomt problemen in de toekomst

Houtworm bestrijden in Best

Het kan u zomaar overkomen. U woont in een huis met een houten constructie en merkt op een dag dat er iets mis is. Er zitten gaatjes in de constructie en het is zelfs mogelijk dat hier zaagsel bij te vinden is. Wat kan er mis zijn? Wij denken dat we het wel weten: houtworm. Dit is een vervelende soort ongedierte, die voor grote schade kan zorgen aan uw constructie. Als u hier niet snel iets aan doet, dan is het zelfs zo dat er ongelukken kunnen gebeuren. Ga dan niet zelf aan de slag met een bestrijdingsmiddel, maar schakel de experts van de houtworm specialist in om de houtwormen voor u te verwijderen. Voor meer informatie kunt u altijd bellen met 085-4000500 of u kunt uw telefoonnummer achterlaten. Dan belt een van onze houtworm specialisten u terug.

 

Houtwormbestrijding in Best

Wij gebruiken bij het bestrijden chemische middelen waar u als particulier geen toegang toe heeft. Als wij dan ook aan de slag gaan, weet u zeker dat die houtworm geen kans meer heeft. Bij de houtworm specialist werken mensen met verstand van zaken, die u graag zo snel mogelijk van uw houtworm afhelpen. Als u ons belt op 085-4000500, dan zorgen wij ervoor dat we binnen 24 actie zullen ondernemen. 

 

Neem nu contact op voor een inspectie

 

Gratis houtworm check bij de houtworm specialist

Heeft u het sterke vermoeden dat uw woning aangetast wordt door houtworm? Bel dan met de specialisten van de Houtworm Specialist. Onze gecertificeerde houtwormbestrijders komen dan een gratis inspectie bij u uitvoeren. Tijdens de inspectie zullen zij vast stellen of het gaat om houtworm of boktor. U ontvangt dan tevens een offerte met laagste prijs garantie. Wist u dat houtworm bestrijden bij ons al kan voor € 295,- per verdieping? Laat uw houtworm bestrijden door de Houtworm Specialist, en u heeft tevens tot wel 10 jaar garantie dat uw hout niet opnieuw wordt aantast door houtworm. Wilt u graag meer weten, bel dan direct met 085-4000500.

 

Preventief actie ondernemen

U kunt ons ook bellen op 085-4000500 als u geen last heeft van houtworm maar dit wil voorkomen. We komen dan bij u langs voor een behandeling met minstens 10 jaar garantie. Het is daarbij wel zo dat vervelende houtaantastende insecten in de regel langer dan 10 jaar wegblijven als wij onze behandeling hebben gedaan.

 

Houtworm laten bestrijden in omgeving Best

Als u last heeft van houtworm, wilt u hier uiteraard snel van af. Onze professionele houtwormbestrijders beschikken over de juiste technische middelen, ervaring en kennis van bestrijdingsmiddelen. U bent dan ook snel van uw houtwormen af. Woont u in Best, Oirschot, Sint Oedenrode, Son en Breugel of elders in de regio? Binnen 24uur krijgt u van ons de oplossing voor uw houtwormprobleem. Bel direct 085-4000500 en wij vertellen u graag meer over onze vaste lage tarieven.

 

"Ongediertebestrijder kwam dezelfde dag nog langs en gaf eerlijk en duidelijk advies. Top service!"

Franka

"Goede communicatie duidelijke uitleg en super service! Heel vriendelijk en beleefd."

P

"Werden goed geholpen en er werd meegedacht in oplossingen. Snelle service!"

Lizet