Het internet landschap wordt steeds ingewikkelder. Als ondernemer wordt je overvallen door de meest vreemde termen waar men, naar het lijkt, hogere wiskunde voor moet hebben gestudeerd. Termen als Search Engine Optimization, Search Engine Advertising, backlinks, no-follow links etc kunnen zorgen voor hoofdbrekens. De meeste ongediertebestrijders hebben hier ook helemaal geen verstand van, en willen dit ook niet. Tenslotte u heeft verstand van insecten, knaagdieren aan houtaantasters. Dit is ook waar u zich mee bezig wil houden, en niet met het vindbaar maken van een website of lead generatie. U wil simpelweg uw vak uitoefenen.

Wij willen en kunnen ondernemers binnen de ongediertebestrijdingsbranche hierbij helpen. De Houtworm-Specialist is uitstekend vindbaar via internet, en heeft de beschikking over een groot netwerk. Nu is er voortaan de mogelijkheid om onderdeel uit te maken van dit netwerk, wij bieden namelijk de mogelijkheid aan om nieuwe klanten te werven in uw regio via onze websites.

Als partner van de Houtworm-Specialist bieden wij toegang tot een exclusieve regio. Binnen deze regio worden dan alle contactverzoeken via onze websites direct doorgezonden naar u. Via websites als wespenman.nl, muizenman.nl, houtworm-specialist.nl en bedwantsen-specialist.nl kunnen potentiële klanten in contact komen met u en uw bedrijf. In de u aangeboden regio(s) worden landingspagina’s ingericht, zodat u nog beter vindbaar en zichtbaar bent.

Van u als ongediertebestrijder verwachten wij natuurlijk wel dat u ook werkt volgens de richtlijnen zoals het een goede ongediertebestrijder betaamt. Kortom u en uw eventuele medewerkers zijn in het bezit van een vakbekwaamheidsdiploma. Daarnaast dient u ingeschreven te zijn bij de kamer van koophandel als bedrijf in de ongediertebestrijding.

Wilt u graag meer informatie, hoe wij als partners en ongediertebestrijders elkaar kunnen helpen? Of wilt u zich al graag aanmelden als partner en ongediertebestrijder. Vult u dan onderstaand formulier in, en wij zullen spoedig met u contact opnemen.