Last van houtworm?
Bel nu voor gratis inspectie

10 jaar garantie op houtwormbestrijding

Last van Boktor?
Bel 013-7610160

Spoedservice Houtworm bestrijden

Als u last heeft van houtworm, dan is het vooral belangrijk om te weten dat deze larven enorm veel schade kunnen aanrichten. Voor u het weet tasten ze complete houtconstructies aan, met alle gevolgen van dien. Dit wil u natuurlijk zo snel als mogelijk voorkomen, bel daarom zo snel als mogelijk onze spoedservice. De experts van de houtworm specialist staan altijd voor u klaar om u te helpen met uw houtworm probleem en bieden binnen 24 uur de oplossing tegen houtworm. Altijd voor een vaste, lage prijs en zonder voorrijkosten. Bel nu 085-4000500 voor een gratis inspectie door de Houtworm Specialist. Met onze spoedservice helpen wij u nog dezelfde dag met uw probleem.

Professionele houtwormbestrijding

Ook wanneer u twijfelt of u houtwormen in huis heeft, staan onze professionals voor u klaar. Wacht niet langer en neem direct contact op met onze professionele houtwormbestrijders. Onze vakkundige professionals helpen u graag en staan binnen 24 uur voor u klaar. Voorrijkosten kennen wij niet en ons tarief is altijd laag! Neem direct contact met ons op via 085-4000500 of laat uw telefoonnummer achter, dan belt onze houtwormspecialist u terug.

 


Kosten houtwormbestrijding

De kosten voor een houtwormbestrijding hangen af van de hoeveelheid hout dat behandeld dient te worden, alsmede de omvang van uw probleem. Houtwormbestrijding is maatwerk, geen enkele constructie is het zelfde. Uw zolder is tenslotte heel wat anders dan de schuur. Maar wist u dat een verdieping tot 50m2 al vrij gemaakt kan worden van houtworm voor slechts €295,-? Op onze houtwormbestrijding geven wij daarnaast een garantie tot wel 10 jaar, hiervoor krijgt u van ons ook een garantie certificaat. Wij rekenen géén voorrijkosten en willen u binnen 24 uur helpen. Neem daarom contact op met ons of laat u terugbellen door één van onze medewerkers. In overleg met u plannen we een gratis inspectie in. Tijdens deze gratis inspectie onderzoekt onze gecertificeerde ongediertebestrijder het te behandelen gebied en inventariseert hij wat de kosten zouden zijn voor een effectieve houtwormbestrijding in uw woning of bedrijf.

 

Neem nu contact op voor een inspectie

  

Hoeveel schade kan houtworm aanrichten?

De houtworm richt uiteindelijk zoveel schade aan dat het voor onveilige situaties kan zorgen in uw woning. De aantasting van een dragende constructie in uw woning kan met name voor gevaarlijke situaties zorgen.  Vervelend en schadelijk, is het wanneer houtworm meubels of vloeren aantast. Houtwormen zijn dol op hout en boren binnen korte tijd een heel stelsel aan gangen in het hout van uw woning. Wanneer houtworm niet bestreden word, wordt de schade alleen maar groter. Onderneem dus zo snel als mogelijk actie tegen houtworm en wacht niet te lang! Bel nu de Houtworm Specialist via 085-4000500.

 

Levenscyclus houtworm

Een volwassen houtwormkever legt haar eitjes op het onbehandelde hout. Wanneer de larven uit de eitjes komen, boren ze zich in het hout en voeden zich met dit hout. Ze laten met hun boorgangen enorme vernielingen achter, mede doordat ze tot wel tien jaar in het hout kunnen leven. Als de larve groot genoeg is, verpopt deze zich tot een volwassen houtwormkever. Deze kruipt vervolgens uit het hout via een uitvliegopening en laat zo opnieuw een gaatje achter in het hout. Vervolgens zal deze volwassen houtwormkever weer z’n  achterlaten op het hout. En zo is de levenscyclus van de houtworm rond. Een ware plaag kan zo in uw huis ontstaan. Doet u er niets aan, dan gaat dit niet uit zichzelf weg.  Wacht dus ook niet te lang af, bel direct 085-4000500 om een afspraak te maken met onze specialisten voor een gratis inspectie.

Bij houtwormen, bel de Houtworm Specialist

"Ongediertebestrijder kwam dezelfde dag nog langs en gaf eerlijk en duidelijk advies. Top service!"

Franka

"Goede communicatie duidelijke uitleg en super service! Heel vriendelijk en beleefd."

P

"Op zondag gebeld ,netjes te woord gestaan. Omdat ik op maandag zelf niet kon , is hij op dinsdag langs gekomen. Goede uitleg gekregen."

Jacqueline