Houtworm bestrijding € 295,-
Bel nu 085-4000500

Vraag uw gratis inspectie aan
Bel nu voor gratis inspectie

Houtworm bestrijding € 295,-
Bel nu 085-4000500

Preventief behandelen, voorkomt problemen in de toekomst

Houtworm bestrijden in Waalwijk

Heeft u een huis waar in de constructie veel hout is gebruikt? Merkt u op een dag dat hier kleine gaatjes in zijn verschenen? We verzoeken u dan om deze gaatjes eens goed te bekijken. Zitten er bij een aantal van deze gaatjes hoopjes zaagsel? Dan hebben we slecht nieuws voor u. Naar alle waarschijnlijkheid heeft u namelijk te maken met een actieve houtworm. Het is nu zaak om deze zo snel mogelijk aan te pakken, voordat er grote schade aan uw huis wordt aangericht. De houtworm specialist weet wel raad met houtwormen en ander ongedierte. Graag een gratis en vrijblijvende inspectie? Bel 085-4000500 of laat uzelf terugbellen.

 

Effectieve houtwormbestrijding in Waalwijk

Als u last heeft van houtworm, dan heeft het geen zin om hier zelf iets tegen te doen. De middelen die vrij verkrijgbaar zijn, zijn namelijk maar matig effectief. Beter is het om dat geld in uw zak te houden en een expert in te schakelen. Deze kan snel met de houtwormbestrijding in Waalwijk aan de slag gaan en er zo voor zorgen dat u geen problemen meer ondervindt van dit vervelende stuk ongedierte. Wilt u meer weten over onze methodes, de destructieve kracht van de houtworm of ons bedrijf? Bel dan 085-4000500. Wist u dat houtwormbestrijding bij ons al mogelijk is voor slechts €295,-inclusief btw voor een hele verdieping? Al onze prijzen zijn all inclusive, dus geen verrassingen achteraf. En u krijgt van ons tot wel 10 jaar garantie op al onze werkzaamheden omtrent houtaantasters.

 

Neem nu contact op voor een inspectie

 

Aan de slag met houtwormbestrijding in Waalwijk

Als u contact met ons heeft opgenomen, dan staan wij binnen 24 uur klaar om de houtworm te bestrijden in Waalwijk. Onze mensen komen graag bij u langs om onze professionele middelen voor u in te zetten. U hoeft er hierbij niet bang voor te zijn dat u al teveel hoeft te betalen. Wij doen al ons werk tegen een scherpe prijs en raden u dan ook aan om ons in te schakelen bij het verwijderen van houtwormen. U kunt er bij ons op rekenen dat dit op effectieve wijze gebeurt en dat de houtworm geen kans meer maakt in uw huis.

 

Preventie van houtwormen

Houtwormen bestrijden doen wij snel en professioneel, maar we kunnen u ook helpen voorkomen dat er houtwormen in uw huis komen. Wij geven u 10 jaar garantie op een preventieve behandeling, net als op een gewone behandeling. Neem vandaag nog contact met ons op via 085-4000500 als u hier meer over te weten wilt komen.

 

Houtworm laten bestrijden in omgeving Waalwijk

Als u last heeft van houtworm, wilt u hier uiteraard snel van af. Onze professionele houtwormbestrijders beschikken over de juiste technische middelen, ervaring en kennis van bestrijdingsmiddelen. U bent dan ook snel van uw houtwormen af. Woont u in Waalwijk, Dongen, Dongensevaart, Geertruidenberg, 's Gravenmoer, Made, Raamsdonk, Raamsdonksveer, Terheijden, Wagenberg, Waspik of elders in de regio? Binnen 24uur krijgt u van ons de oplossing voor uw houtwormprobleem. Bel direct 085-4000500 en wij vertellen u graag meer over onze vaste lage tarieven.

 

"Ongediertebestrijder kwam dezelfde dag nog langs en gaf eerlijk en duidelijk advies. Top service!"

Franka

"Goede communicatie duidelijke uitleg en super service! Heel vriendelijk en beleefd."

P

"Werden goed geholpen en er werd meegedacht in oplossingen. Snelle service!"

Lizet