Houtworm bestrijding € 295,-
Bel nu 085-4000500

Vraag uw gratis inspectie aan
Bel nu voor gratis inspectie

Houtworm bestrijding € 295,-
Bel nu 085-4000500

Preventief behandelen, voorkomt problemen in de toekomst

Houtworm bestrijden in Tilburg

Heeft u gemerkt dat er kleine gaatjes beginnen te ontstaan in uw hout? Liggen er bij dit hout ook allemaal kleine hoopjes zaagsel? Dan hebben we slecht nieuws voor u: een houtworm heeft zijn intrek genomen in uw huis. Het is dan zaak om zo snel mogelijk in actie te komen. Als u de houtworm namelijk lekker door laat eten en gaatjes laat maken, dan kan dit grote schade voor uw hout tot gevolgen hebben. Dit kan tot hoge kosten leiden en zelfs onherstelbare schade tot gevolg hebben. We kunnen ons zo voorstellen dat u dat absoluut zult willen voorkomen. De houtworm specialist helpt u de houtworm te verdelgen.

 

Houtwormbestrijding in Tilburg

Bent u op zoek naar een expert op het gebied van het bestrijden van ongedierte? Bij de houtworm specialist hebben we ervaring met het verdelgen van alle soorten ongedierte die er maar in uw huis kunnen zitten. We raden u dan ook aan om contact met ons op te nemen als u niet wilt dat de schade aan uw huis alleen maar groter wordt. Bel ons op telefoonnummer 085-4000500 als u wilt dat wij binnen 24 uur bij u op de stoep staan. Wij bieden ook een terugbelservice aan.

 

Houtworm laten bestrijden in omgeving Tilburg

Als u last heeft van houtworm, wilt u hier uiteraard snel van af. Onze professionele houtwormbestrijders beschikken over de juiste technische middelen, ervaring en kennis van bestrijdingsmiddelen. U bent dan ook snel van uw houtwormen af. Woont u in Tilburg, Berkel Enschot, Gilze Rijen, Goirle, Hilvarenbeek, Hulten, Moergestel, Oisterwijk, Riel, Udenhout of elders in de regio? Binnen 24uur krijgt u van ons de oplossing voor uw houtwormprobleem. Bel direct 085-4000500 en wij vertellen u graag meer over onze vaste lage tarieven. 

Neem nu contact op voor een inspectie

 

De beste houtwormbestrijding van Tilburg en omstreken

Bel ons vandaag nog op 085-4000500 voor meer informatie, of voor het inplannen van een gratis inspectie. We bekijken dan of een houtworm bestrijding in uw huis of kantoor ook daadwerkelijk nodig is. Een daadwerkelijke bestrijding brengt bij ons geen hoge kosten met zich mee. Wij bestrijden houtworm al voor €295,- inclusief btw voor een verdieping tot 50m2, iedere extra 10m2 kost u slechts €50,- extra.

 

Preventie van houtwormen in Tilburg

Het is nog beter om de houtwormen helemaal geen kans te geven in uw huis. We bieden ook een preventieve service aan waarbij u niet bang hoeft te zijn dat houtwormen zich in uw houtwerk gaan nestelen. Op al onze diensten, ook de preventie, krijgt u een garantie van 10 jaar. Neem hierover contact met ons op via nummer 085-4000500.

 

"Super geholpen en snel"

Greet

"Ongediertebestrijder kwam dezelfde dag nog langs en gaf eerlijk en duidelijk advies. Top service!"

Franka

"Ongediertebestrijder kwam dezelfde dag nog langs en gaf eerlijk en duidelijk advies. Top service!"

Franka