Houtworm bestrijding € 295,-
Bel nu 085-4000500

Vraag uw gratis inspectie aan
Bel nu voor gratis inspectie

Houtworm bestrijding € 295,-
Bel nu 085-4000500

Preventief behandelen, voorkomt problemen in de toekomst

Houtworm bestrijden in Eindhoven

Daar zit u dan met uw mooie, oude huis. De constructie van uw dak vertoont allemaal kleine gaatjes en uw grootste angst is uitgekomen: u heeft last van houtwormen! Dat lijkt op het eerste oog misschien niet zo heel omvangrijk. Het zijn per slot van rekening maar kleine gaatjes en er ligt ook maar een klein beetje zaagsel bij. Vergis u echter niet. Als u de houtworm lekker door laat eten, zal hij grote schade aanrichten aan uw huis of andere bezittingen van hout. Het is dan ook verstandig om voor houtworm bestrijding in Eindhoven zo snel mogelijk contact op te nemen met de houtworm specialist. U kunt uzelf ook door onze specialisten terug laten bellen. 

 

Effectief houtworm bestrijden in Eindhoven

Bij de houtworm specialist zijn we gespecialiseerd in de verwijdering van dit vervelende insect. We raden u dan ook aan om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen als u merkt dat de houtworm in uw huis haar intrede heeft gedaan. Wij komen gratis bij u langs om te bekijken in hoeverre de houtworm al actief is. Neem vandaag nog contact op via telefoonnummer 085-4000500.

 

Houtworm laten bestrijden in omgeving Eindhoven

Als u last heeft van houtworm, wilt u hier uiteraard snel van af. Onze professionele houtwormbestrijders beschikken over de juiste technische middelen, ervaring en kennis van bestrijdingsmiddelen. U bent dan ook snel van uw houtwormen af. Woont u in Eindhoven, Best, Geldrop, Mierlo, Nuenen, Sint-Oedenrode, Son of Veldhoven of elders in de regio? Binnen 24uur krijgt u van ons de oplossing voor uw houtwormprobleem. Bel direct 085-4000500 en wij vertellen u graag meer over onze vaste lage tarieven.

 

Neem nu contact op voor een inspectie

 

Houtwormbestrijding in Eindhoven

Heeft u het sterke vermoeden dat uw woning aangetast wordt door houtworm? Bel dan met de specialisten van de Houtworm Specialist. Onze gecertificeerde houtwormbestrijders komen dan een gratis inspectie bij u uitvoeren. Tijdens de inspectie zullen zij vast stellen of het gaat om houtworm of boktor. U ontvangt dan tevens een offerte met laagste prijs garantie. Wist u dat houtworm bestrijden bij ons al kan voor € 295,- per verdieping? Laat uw houtworm bestrijden door de Houtworm Specialist, en u heeft tevens tot wel 10 jaar garantie dat uw hout niet opnieuw wordt aantast door houtworm. Wilt u graag meer weten, bel dan direct met 085-4000500.

 

Nieuwe methode houtworm bestrijden

Er zijn zeer veel verschillende methodes om houtworm te bestrijden. Welke methode het meest geschikt is voor u hangt af van waar de houtworm zit en natuurlijk de hoeveelheid aantasting. De meest gebruikte methode is de oppervlaktebehandeling. Bij deze methode wordt het hout behandelt met een speciale bestrijdingsvloeistof. Het behandelde hout moet de vloeistof in zijn geheel opnemen, net zo lang tot het hout verzadigd is. Zo komt u van de houtworm af en blijft uw hout vrij van houtworm. Wij geven tot wel 10 jaar garantie op alle houtwormbestrijdingen die wij uitvoeren. 

 

Houtworm bestrijdingsmiddelen

Er zijn een aantal verschillende houtworm bestrijdingsmiddelen die gebruikt kunnen worden om houtworm te bestrijden. De meeste bedrijven gebruiken houtwormmiddelen die op basis van kerosine of petroleum zijn. Deze middelen hebben wel een groot nadeel, u dient namelijk zelf minimaal 48uur het pand te verlaten. Gelukkig beschikken de houtwormbestrijders van de Houtworm Specialist over de nieuwste middelen en de nieuwste methodes. Wij gebruiken een vloeistof waarbij u slechts 2 tot 3 uur het pand hoeft te verlaten. Dus géén extra kosten meer voor een overnachtingsplaats of achter lopen op de planning bij de verbouwing. Wilt u hier graag meer over weten? Bel dan direct met onze houtwormbestrijders via 085-4000500.

gratis inspectie: 085-4000500

Preventie van houtwormen

We zijn ook in te schakelen voor preventie van houtwormen. Zo voorkomt u dat er al schade aan uw houtwerk wordt aangericht. Ook op deze preventie krijgt u bij ons een garantie tot wel10 jaar. U zult merken dat onze werkzaamheden uw huis of kantoor langer dan dit vrijwaren van houtwormen.

 

Gevaren van aantasting door houtworm

De aanwezigheid van houtworm kan ernstige gevolgen hebben. Doordat houtworm de draagkracht van houten constructies aantast, kan er instortingsgevaar ontstaan. Denk hierbij aan bijvoorbeeld houten vloeren en dakconstructies die de houtwormen verpulveren. Het herstel van de schade aangericht door houtworm brengt hoge kosten met zich mee. Het komt zelfs voor dat volledige draagbalken of vloeren vervangen moeten worden als gevolg van de aantasting door houtworm of boktor. Zonder dat u het weet kan er al jaren houtworm in uw woning actief zijn! Verzekeraars vergoeden maar zelden schade als gevolg van ongedierte. Het is daarom belangrijk om direct actie te ondernemen zodra u vermoedt last te hebben van houtworm. De kosten van een preventieve of een curatieve houtwormbestrijding zijn altijd lager dan het vervangen van een complete dakconstructie.

 

Zelf houtwormbestrijding uitvoeren

Er zijn verschillende houtworm bestrijdingsmiddelen verkrijgbaar om zelf een oppervlaktebehandeling uit te voeren. Deze middelen zijn echter extreem giftig voor uw huid en voor uw luchtwegen. Ook is de aantasting van hout zelden van buiten zichtbaar, u mist gemakkelijk delen waar mogelijk houtworm in zit. Daarom raden wij u ten alle tijden af om zelf met een houtworm bestrijdingsmiddel aan de slag te gaan. Houtworm zelf bestrijden raden wij tevens af, omdat de middelen ernstige schade kunnen veroorzaken ten aanzien van uw gezondheid. Een professionele houtwormbestrijder beschikt over de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen en over de juiste apparatuur om houtworm veilig te bestrijden.

"aardige dame aan de telefoon. er was snel een afspraak gemaakt en de jongen die langskwam heeft ons goed geholpen"

Janneke uit Eindhoven

"Super geholpen en snel"

Greet

"Ongediertebestrijder kwam dezelfde dag nog langs en gaf eerlijk en duidelijk advies. Top service!"

Franka