Houtworm bestrijding € 295,-
Bel nu 085-4000500

Vraag uw gratis inspectie aan
Bel nu voor gratis inspectie

Houtworm bestrijding € 295,-
Bel nu 085-4000500

Preventief behandelen, voorkomt problemen in de toekomst

Houtworm bestrijden in Den Bosch

Heeft u last van houtworm in uw huis en vindt u dat het tijd is geworden om hier zo snel mogelijk wat aan te doen? Neem dan vandaag nog contact op met de houtworm specialist. Bij ons werken ervaren ongedierte bestrijders die graag voor u aan de slag gaan. Neem niet zelf het heft in eigen handen. De bestrijdingsmiddelen die u in de winkel vindt zijn eigenlijk allemaal niet sterk genoeg om het de houtwormen echt moeilijk te maken. Ze zullen eerder nog dieper het hout in gaan om daar veilig te zijn en schade aan te richten. Met onze effectieve vorm van houtwormbestrijding in Den Bosch weet u zeker dat uw huis veilig is. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met 085-4000500. Uiteraard kunnen wij u ook terugbellen.

 

Effectief houtworm bestrijden in Den Bosch

Misschien denkt u dat het allemaal wel meevalt met die houtwormen in Den Bosch. Laat ons u uit de droom helpen. Als u namelijk geen actie onderneemt tegen houtworm, dan kan dit grote gevolgen hebben voor de constructie van uw huis. We hebben het dan over grote schade, maar ook over gevaarlijke situaties die kunnen ontstaan in uw huis. Onze houtwormbestrijding in Den Bosch is dan ook geen overbodige luxe. Neem contact met ons op via telefoonnummer 085-4000500. We staan dan binnen 24 uur voor u klaar.

 

Houtworm laten bestrijden in omgeving Den Bosch

Als u last heeft van houtworm, wilt u hier uiteraard snel van af. Onze professionele houtwormbestrijders beschikken over de juiste technische middelen, ervaring en kennis van bestrijdingsmiddelen. U bent dan ook snel van uw houtwormen af. Woont u in Den Bosch, Berlicum, Cromvoirt, Den Dungen, Rosmalen, Sint Michielsgestel, Vlijmen, Vught of elders in de regio? Binnen 24uur krijgt u van ons de oplossing voor uw houtwormprobleem. Bel direct 085-4000500 en wij vertellen u graag meer over onze vaste lage tarieven.

 

Neem nu contact op voor een inspectie

 

Ook houtworm bestrijden in Den Bosch?

Bel ons vandaag nog op 085-4000500 voor meer informatie, of voor het inplannen van een gratis inspectie. We bekijken dan of een houtworm bestrijding in uw huis of kantoor ook daadwerkelijk nodig is. Een daadwerkelijke bestrijding brengt bij ons geen hoge kosten met zich mee. Wij bestrijden houtworm al voor €295,- inclusief btw voor een verdieping tot 50m2, iedere extra 10m2 kost u slechts €50,- extra.

 

Preventie voor uw houtwerk

Voorkomen dat uw hout wordt aangevallen door hongerige insecten? Laat ons dan uw ruimte preventief behandelen. U krijgt op deze behandeling, net als op onze gewone behandeling, 10 jaar garantie. Normaal gesproken kunt u er op rekenen dat de effecten van onze behandeling nog veel langer dan dit zijn te merken. Bel ons vandaag nog op 085-4000500 voor een gratis inspectie. 

 

"Ongediertebestrijder kwam dezelfde dag nog langs en gaf eerlijk en duidelijk advies. Top service!"

Franka

"Goede communicatie duidelijke uitleg en super service! Heel vriendelijk en beleefd."

P

"Werden goed geholpen en er werd meegedacht in oplossingen. Snelle service!"

Lizet