Houtworm bestrijding € 295,-
Bel nu 085-4000500

Vraag uw gratis inspectie aan
Bel nu voor gratis inspectie

Houtworm bestrijding € 295,-
Bel nu 085-4000500

Preventief behandelen, voorkomt problemen in de toekomst

Houtworm bestrijden in Zwijndrecht

Bent u woonachtig in Zwijndrecht en vermoedt u dat er iets niet helemaal pluis is in uw huis? Merkt u dat er kleine gaatjes zitten in bijvoorbeeld de houten constructie van uw dak en dat hier zelfs nog een klein beetje zaagsel bij ligt? Dan heeft u te maken met een actieve houtworm. Vervelend, en dit is een probleem dat snel groter kan worden. Als u de houtworm namelijk gewoon zijn gang laat gaan, dan kan hij ervoor zorgen dat de constructie van uw huis beschadigd raakt. Dit heeft dan weer gevaarlijke situaties tot gevolg. Onze professionals willen u koste wat koste helpen om dit te voorkomen. We zijn te bereiken op 085-4000500, maar u kunt ook uw telefoonnummer achterlaten om teruggebeld te worden. We plannen dan om te beginnen een gratis inspectie voor u in.

 

Effectieve houtwormbestrijding in Zwijndrecht

Die houtworm moet zo goed mogelijk bestreden worden en dat moet ook zo snel mogelijk gebeuren. Neem dan ook vandaag nog contact met ons op. Mocht u twijfelen of u last heeft van houtworm, ook dan kunt u met ons contact opnemen. Wij plannen dan in samenspraak met u een gratis en vrijblijvende inspectie in. Hierbij kunnen wij dan bepalen of er sprake is van een actieve houtworm besmetting, en wat de beste houtworm behandeling zou zijn in uw geval.

 

Neem nu contact op voor een inspectie

 

Ook de houtworm bestrijden in Zwijndrecht?

Als u last heeft van houtworm, dan heeft het geen zin om hier zelf iets tegen te doen. De middelen die vrij verkrijgbaar zijn, zijn namelijk maar matig effectief. Beter is het om dat geld in uw zak te houden en een expert in te schakelen. Deze kan snel met de houtwormbestrijding in Zwijndrecht aan de slag gaan en er zo voor zorgen dat u geen problemen meer ondervindt van dit vervelende stuk ongedierte. Wilt u meer weten over onze methodes, de destructieve kracht van de houtworm of ons bedrijf? Bel dan 085-4000500. Wist u dat houtwormbestrijding bij ons al mogelijk is voor slechts €295,-inclusief btw voor een hele verdieping? Al onze prijzen zijn all inclusive, dus geen verrassingen achteraf. En u krijgt van ons tot wel 10 jaar garantie op al onze werkzaamheden omtrent houtaantasters.

 

Preventief houtworm bestrijden in Zwijndrecht

Het is het beste om die houtworm helemaal geen kans te geven in uw huis. Laat ons een preventieve behandeling uitvoeren en wij zorgen ervoor dat houtwormen, maar ook andere schadelijke insecten, minstens 10 jaar geen kans maken. In de regel blijft onze behandeling zelfs nog langer dan deze periode doorwerken. Neem vandaag nog contact met ons op via 085-4000500 als u meer wilt weten over onze diensten en de kosten hiervoor.

 

"Ongediertebestrijder kwam dezelfde dag nog langs en gaf eerlijk en duidelijk advies. Top service!"

Franka

"Goede communicatie duidelijke uitleg en super service! Heel vriendelijk en beleefd."

P

"Op zondag gebeld ,netjes te woord gestaan. Omdat ik op maandag zelf niet kon , is hij op dinsdag langs gekomen. Goede uitleg gekregen."

Jacqueline