Houtworm bestrijding € 295,-
Bel nu 085-4000500

Vraag uw gratis inspectie aan
Bel nu voor gratis inspectie

Houtworm bestrijding € 295,-
Bel nu 085-4000500

Preventief behandelen, voorkomt problemen in de toekomst

Houtworm bestrijden in Valkenswaard

De houtworm is een van de meest vervelende bezoekers die u in uw huis kunt hebben. Dit is namelijk een klein beestje dat grote schade aan kan richten. U denkt het misschien niet als u zo'n kleine houtworm ziet, maar dit beestje heeft een ongekende honger. Als er dan ook kleine gaatjes in uw hout aan het verschijnen zijn, dan raden wij u aan om zo snel mogelijk in actie te komen. Anders is het zomaar mogelijk dat er zoveel kleine gaatjes in komen dat de constructie van uw hout in gevaar komt. De houtworm specialist gaat graag voor u aan de slag om een einde te maken aan dit probleem. Wilt u graag meer informatie? Laat uzelf dan terugbellen door een van onze medewerkers. 

 

Grondig de houtworm bestrijden in Valkenswaard

Voor houtwormbestrijding in Valkenswaard neemt u vandaag nog contact op met de houtworm specialist. Wij komen dan de houtworm bestrijden in Valkenswaard, voordat het te laat is. Wilt u hier meer over weten? We zijn telefonisch te bereiken via telefoonnummer 085-4000500. In de regel staan we dan binnen 24 uur bij u op de stoep om de strijd met de houtwormen aan te gaan.

 

Houtworm laten bestrijden in omgeving Valkenswaard

Als u last heeft van houtworm, wilt u hier uiteraard snel van af. Onze professionele houtwormbestrijders beschikken over de juiste technische middelen, ervaring en kennis van bestrijdingsmiddelen. U bent dan ook snel van uw houtwormen af. Woont u in Valkenswaard, Borkel en Schaft, Dommelen, Heeze, Leende, Loveren, Riethoven, Sterksel, Waalre, Walik, Westerhoven of elders in de regio? Binnen 24uur krijgt u van ons de oplossing voor uw houtwormprobleem. Bel direct 085-4000500 en wij vertellen u graag meer over onze vaste lage tarieven.

 

Neem nu contact op voor een inspectie

 

Effectieve houtwormbestrijding in Valkenswaard

Bel ons vandaag nog op 085-4000500 voor meer informatie, of voor het inplannen van een gratis inspectie. We bekijken dan of een houtworm bestrijding in uw huis of kantoor ook daadwerkelijk nodig is. Een daadwerkelijke bestrijding brengt bij ons geen hoge kosten met zich mee. Wij bestrijden houtworm al voor €295,- inclusief btw voor een verdieping tot 50m2, iedere extra 10m2 kost u slechts €50,- extra.

 

Houtworm preventie in Valkenswaard

Als u op zoek bent naar een bedrijf dat een einde kan maken aan die houtwormplaag in uw huis, dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt ons echter ook inschakelen voor de preventie van houtwormen. Hiervoor neemt u simpelweg contact met ons op via 085-4000500. Laat anders uw nummer achter als u liever heeft dat we u terugbellen.

 

"Ongediertebestrijder kwam dezelfde dag nog langs en gaf eerlijk en duidelijk advies. Top service!"

Franka

"Goede communicatie duidelijke uitleg en super service! Heel vriendelijk en beleefd."

P

"Op zondag gebeld ,netjes te woord gestaan. Omdat ik op maandag zelf niet kon , is hij op dinsdag langs gekomen. Goede uitleg gekregen."

Jacqueline