Houtworm bestrijding € 295,-
Bel nu 085-4000500

Vraag uw gratis inspectie aan
Bel nu voor gratis inspectie

Houtworm bestrijding € 295,-
Bel nu 085-4000500

Preventief behandelen, voorkomt problemen in de toekomst

Houtworm bestrijden in Uden

U woont in Uden en bent op zoek naar een bedrijf dat effectief een einde kan maken aan houtwormen? Dan bent u bij de houtworm specialist aan het juiste adres. Wij hebben namelijk de kennis en middelen in huis om snel een einde te maken aan alle mogelijke soorten plagen. Die houtwormen die u het leven zuur maken zullen wij wel even voor u aanpakken. Om hier meer over te weten te komen neemt u gewoon even een kijkje op de website van de houtworm specialist. We hebben hier een grote hoeveelheid informatie voor u klaarstaan, zowel over de houtworm als over ons bedrijf. Laat u terugbellen, en wij vertellen u hier graag meer over.

 

Houtwormbestrijding in Uden

Het is niet verstandig om zelf te proberen de houtworm te verdelgen. Beter is het om direct een expert in te schakelen. U bent dan ook op zoek naar een bedrijf dat voor u de strijd met de houtworm aan kan gaan. Wij hebben de chemische middelen en weten ook perfect hoe we deze moeten gebruiken om die houtwormen te verwijderen uit uw hout. Wij zijn te bereiken via nummer 085-4000500. U kunt ons u ook terug laten bellen als u uw telefoonnummer achterlaat.

 

Neem nu contact op voor een inspectie

 

Meer weten over onze houtwormbestrijding in Uden?

Als u vragen heeft over ons werk en de kosten die hierbij komen kijken, bel dan direct 085-4000500 voor een gratis inspectie of meer informatie. Maar u kunt natuurlijk ook even contact met ons opnemen met al uw vragen via ons contactformulier. We vertellen u bijvoorbeeld graag over de lage kosten van onze bestrijding. Een analyse is gratis, voor het behandelen van bijvoorbeeld verdieping tot 50m2 rekenen we slechts €295,- inclusief btw.

 

Preventie van houtwormen

Bij de houtworm specialist vindt u de experts op het gebied van het verwijderen van alle soorten ongedierte. Het beste is om ons dit preventief te laten doen. Zo hebben houtwormen, boktorren en spinthoutkevers geen kans in uw huis of kantoor. Meer weten? Bel ons dan via telefoonnummer 085-4000500.

 

"Ongediertebestrijder kwam dezelfde dag nog langs en gaf eerlijk en duidelijk advies. Top service!"

Franka

"Goede communicatie duidelijke uitleg en super service! Heel vriendelijk en beleefd."

P

"Op zondag gebeld ,netjes te woord gestaan. Omdat ik op maandag zelf niet kon , is hij op dinsdag langs gekomen. Goede uitleg gekregen."

Jacqueline