Last van houtworm?
Bel nu voor gratis inspectie

10 jaar garantie op houtwormbestrijding

Last van Boktor?
Bel 013-7610160

Houtworm bestrijden in Tilburg

Heeft u gemerkt dat er kleine gaatjes beginnen te ontstaan in uw hout? Liggen er bij dit hout ook allemaal kleine hoopjes zaagsel? Dan hebben we slecht nieuws voor u: een houtworm heeft zijn intrek genomen in uw huis. Het is dan zaak om zo snel mogelijk in actie te komen. Als u de houtworm namelijk lekker door laat eten en gaatjes laat maken, dan kan dit grote schade voor uw hout tot gevolgen hebben. Dit kan tot hoge kosten leiden en zelfs onherstelbare schade tot gevolg hebben. We kunnen ons zo voorstellen dat u dat absoluut zult willen voorkomen. De houtworm specialist helpt u de houtworm te verdelgen.

 

Houtwormbestrijding in Tilburg

Bent u op zoek naar een expert op het gebied van het bestrijden van ongedierte? Bij de houtworm specialist hebben we ervaring met het verdelgen van alle soorten ongedierte die er maar in uw huis kunnen zitten. We raden u dan ook aan om contact met ons op te nemen als u niet wilt dat de schade aan uw huis alleen maar groter wordt. Bel ons op telefoonnummer 013-7610160 als u wilt dat wij binnen 24 uur bij u op de stoep staan. Wij bieden ook een terugbelservice aan.

 

Houtworm laten bestrijden in omgeving Tilburg

Als u last heeft van houtworm, wilt u hier uiteraard snel van af. Onze professionele houtwormbestrijders beschikken over de juiste technische middelen, ervaring en kennis van bestrijdingsmiddelen. U bent dan ook snel van uw houtwormen af. Woont u in Tilburg, Berkel Enschot, Gilze Rijen, Goirle, Hilvarenbeek, Hulten, Moergestel, Oisterwijk, Riel, Udenhout of elders in de regio? Binnen 24uur krijgt u van ons de oplossing voor uw houtwormprobleem. Bel direct 013-7610160 en wij vertellen u graag meer over onze vaste lage tarieven. 

Neem nu contact op voor een gratis inspectie

 

De beste houtwormbestrijding van Tilburg en omstreken

Onze professionals komen meteen bij u langs om een analyse te maken van de schade die er al is aangericht, en om te bekijken wat de kosten zijn als wij ons werk voor u doen. U hoeft er niet bang voor te zijn dat hier hele hoge, of verborgen kosten om de hoek komen te kijken. Op onze offerte staat een eerlijke all-in prijs. Zo kan een zolder bij ons al behandeld worden voor slechts 475 euro inclusief btw. Laat de houtworm specialist uw houtenconstructie behandelen, en u krijgt van ons 10 jaar garantie op de behandeling.

 

Preventie van houtwormen in Tilburg

Het is nog beter om de houtwormen helemaal geen kans te geven in uw huis. We bieden ook een preventieve service aan waarbij u niet bang hoeft te zijn dat houtwormen zich in uw houtwerk gaan nestelen. Op al onze diensten, ook de preventie, krijgt u een garantie van 10 jaar. Neem hierover contact met ons op via nummer 013-7610160.

 

"Ongediertebestrijder kwam dezelfde dag nog langs en gaf eerlijk en duidelijk advies. Top service!"

Franka

"Goede communicatie duidelijke uitleg en super service! Heel vriendelijk en beleefd."

P

"Op zondag gebeld ,netjes te woord gestaan. Omdat ik op maandag zelf niet kon , is hij op dinsdag langs gekomen. Goede uitleg gekregen."

Jacqueline