Last van houtworm?
Bel nu voor gratis inspectie

10 jaar garantie op houtwormbestrijding

Last van Boktor?
Bel 013-7610160

Houtworm bestrijden in Schiedam

Bent u woonachtig in Schiedam en vermoedt u dat er iets niet helemaal pluis is in uw huis? Merkt u dat er kleine gaatjes zitten in bijvoorbeeld de houten constructie van uw dak en dat hier zelfs nog een klein beetje zaagsel bij ligt? Dan heeft u te maken met een actieve houtworm. Vervelend, en dit is een probleem dat snel groter kan worden. Als u de houtworm namelijk gewoon zijn gang laat gaan, dan kan hij ervoor zorgen dat de constructie van uw huis beschadigd raakt. Dit heeft dan weer gevaarlijke situaties tot gevolg. Onze professionals willen u koste wat koste helpen om dit te voorkomen. We zijn te bereiken op 013-7610160, maar u kunt ook uw telefoonnummer achterlaten om teruggebeld te worden. We plannen dan om te beginnen een gratis inspectie voor u in.

 

Effectieve houtwormbestrijding in Schiedam

Die houtworm moet zo goed mogelijk bestreden worden en dat moet ook zo snel mogelijk gebeuren. Neem dan ook vandaag nog contact met ons op. Mocht u twijfelen of u last heeft van houtworm, ook dan kunt u met ons contact opnemen. Wij plannen dan in samenspraak met u een gratis en vrijblijvende inspectie in. Hierbij kunnen wij dan bepalen of er sprake is van een actieve houtworm besmetting, en wat de beste houtworm behandeling zou zijn in uw geval.

 

Neem nu contact op voor een gratis inspectie

 

Ook de houtworm bestrijden in Schiedam?

Houtwormbestrijding in Schiedam is iets dat serieus moet worden genomen. U wilt per slot van rekening toch ook dat die houtworm geen kans meer heeft in uw huis? Bij ons vindt u de scherpste prijzen op dit gebied, we geven u een laagste prijs garantie. We rekenen slechts 11 euro per m2, waarbij een volledige zolder bij ons al kan voor slechts 475 euro inclusief btw. We werken volgens een all-in prijs, waar geen extra kosten meer bijkomen.

 

Preventief houtworm bestrijden in Schiedam

Het is het beste om die houtworm helemaal geen kans te geven in uw huis. Laat ons een preventieve behandeling uitvoeren en wij zorgen ervoor dat houtwormen, maar ook andere schadelijke insecten, minstens 10 jaar geen kans maken. In de regel blijft onze behandeling zelfs nog langer dan deze periode doorwerken. Neem vandaag nog contact met ons op via 013-7610160 als u meer wilt weten over onze diensten en de kosten hiervoor.

 

"Ongediertebestrijder kwam dezelfde dag nog langs en gaf eerlijk en duidelijk advies. Top service!"

Franka

"Goede communicatie duidelijke uitleg en super service! Heel vriendelijk en beleefd."

P

"Op zondag gebeld ,netjes te woord gestaan. Omdat ik op maandag zelf niet kon , is hij op dinsdag langs gekomen. Goede uitleg gekregen."

Jacqueline