Houtworm bestrijding € 295,-
Bel nu 085-4000500

Vraag uw gratis inspectie aan
Bel nu voor gratis inspectie

Houtworm bestrijding € 295,-
Bel nu 085-4000500

Preventief behandelen, voorkomt problemen in de toekomst

Houtworm bestrijden in Roosendaal

De houtworm ziet er op het eerste oog niet heel gevaarlijk uit. Klein, beetje dikkig, maar niet echt zo afschrikwekkend dat je er bang voor moet zijn. Toch raden we aan om dit kleine beestje geen kans te geven in uw huis. Het is namelijk een kleine veelvraat, die het heeft voorzien op het hout van uw huis. Dit is het lekkerste dat de houtworm maar kan bedenken en hij zal zich dan ook door niets laten weerhouden om zich helemaal vol te eten. Dit kan voor grote, dure schade zorgen. We raden u dan ook aan om snel contact met ons op te nemen als u een einde wilt maken aan de aspiraties van de houtworm! Of laat uzelf terugbellen.

 

Effectieve houtwormbestrijding in Roosendaal

We kunnen het ons voorstellen dat u in eerste instantie zelf een poging wil doen om de houtworm te bestrijden. Er staan nu eenmaal middeltjes in de winkel die wonderen beloven. Toch raden wij u dit af. Deze middeltjes bevatten namelijk niet de nodige chemische bestanddelen die nodig zijn om een houtworm effectief aan te kunnen pakken. Die hebben wij als professioneel bedrijf wel tot onze beschikking. 

 

Houtworm laten bestrijden in omgeving Roosendaal

Als u last heeft van houtworm, wilt u hier uiteraard snel van af. Onze professionele houtwormbestrijders beschikken over de juiste technische middelen, ervaring en kennis van bestrijdingsmiddelen. U bent dan ook snel van uw houtwormen af. Woont u in Roosendaal, Bosschenhoofd, Nispen, Oudenbosch, Oud Gastel, Rucphen, Schijf, Sint Willebrord, Wouw of elders in de regio? Binnen 24uur krijgt u van ons de oplossing voor uw houtwormprobleem. Bel direct 085-4000500 en wij vertellen u graag meer over onze vaste lage tarieven en onze garantieregeling van ruim 10 jaar.

Neem nu contact op voor een inspectie

 

De kosten van een houtworm bestrijden in Roosendaal

Bel ons vandaag nog op 085-4000500 voor meer informatie, of voor het inplannen van een gratis inspectie. We bekijken dan of een houtworm bestrijding in uw huis of kantoor ook daadwerkelijk nodig is. Een daadwerkelijke bestrijding brengt bij ons geen hoge kosten met zich mee. Wij bestrijden houtworm al voor €295,- inclusief btw voor een verdieping tot 50m2, iedere extra 10m2 kost u slechts €50,- extra.

 

Preventie van houtwormen in Roosendaal

Het beste is het om houtwormen helemaal geen kans te geven. Neem hiervoor ook contact met ons op via telefoonnummer 085-4000500. We vertellen u hier dan graag meer over. Op al onze diensten krijgt u 10 jaar garantie.

 

 

 

"Ongediertebestrijder kwam dezelfde dag nog langs en gaf eerlijk en duidelijk advies. Top service!"

Franka

"Goede communicatie duidelijke uitleg en super service! Heel vriendelijk en beleefd."

P

"Op zondag gebeld ,netjes te woord gestaan. Omdat ik op maandag zelf niet kon , is hij op dinsdag langs gekomen. Goede uitleg gekregen."

Jacqueline