Last van houtworm?
Bel nu voor gratis inspectie

10 jaar garantie op houtwormbestrijding

Last van Boktor?
Bel 013-7610160

Houtworm bestrijden in Roosendaal

De houtworm ziet er op het eerste oog niet heel gevaarlijk uit. Klein, beetje dikkig, maar niet echt zo afschrikwekkend dat je er bang voor moet zijn. Toch raden we aan om dit kleine beestje geen kans te geven in uw huis. Het is namelijk een kleine veelvraat, die het heeft voorzien op het hout van uw huis. Dit is het lekkerste dat de houtworm maar kan bedenken en hij zal zich dan ook door niets laten weerhouden om zich helemaal vol te eten. Dit kan voor grote, dure schade zorgen. We raden u dan ook aan om snel contact met ons op te nemen als u een einde wilt maken aan de aspiraties van de houtworm! Of laat uzelf terugbellen.

 

Effectieve houtwormbestrijding in Roosendaal

We kunnen het ons voorstellen dat u in eerste instantie zelf een poging wil doen om de houtworm te bestrijden. Er staan nu eenmaal middeltjes in de winkel die wonderen beloven. Toch raden wij u dit af. Deze middeltjes bevatten namelijk niet de nodige chemische bestanddelen die nodig zijn om een houtworm effectief aan te kunnen pakken. Die hebben wij als professioneel bedrijf wel tot onze beschikking. 

 

Houtworm laten bestrijden in omgeving Roosendaal

Als u last heeft van houtworm, wilt u hier uiteraard snel van af. Onze professionele houtwormbestrijders beschikken over de juiste technische middelen, ervaring en kennis van bestrijdingsmiddelen. U bent dan ook snel van uw houtwormen af. Woont u in Roosendaal, Bosschenhoofd, Nispen, Oudenbosch, Oud Gastel, Rucphen, Schijf, Sint Willebrord, Wouw of elders in de regio? Binnen 24uur krijgt u van ons de oplossing voor uw houtwormprobleem. Bel direct 013-7610160 en wij vertellen u graag meer over onze vaste lage tarieven en onze garantieregeling van ruim 10 jaar.

Neem nu contact op voor een gratis inspectie

 

De kosten van een houtworm bestrijden in Roosendaal

Als u contact met ons heeft opgenomen komen wij zo snel mogelijk bij u langs om een analyse te maken van de schade. Als wij de analyse hebben uitgevoerd krijgt u een offerte voor de kosten van de houtworm bestrijding in Roosendaal. Hier komen geen verborgen kosten bij, het is een all-in prijs. Onze tarieven starten bij 11 euro per m2, uw zolder kan dus al houtwormvrij zijn voor slechts 475 euro.

 

Preventie van houtwormen in Roosendaal

Het beste is het om houtwormen helemaal geen kans te geven. Neem hiervoor ook contact met ons op via telefoonnummer 013-7610160. We vertellen u hier dan graag meer over. Op al onze diensten krijgt u 10 jaar garantie.

 

 

 

"Ongediertebestrijder kwam dezelfde dag nog langs en gaf eerlijk en duidelijk advies. Top service!"

Franka

"Goede communicatie duidelijke uitleg en super service! Heel vriendelijk en beleefd."

P

"Op zondag gebeld ,netjes te woord gestaan. Omdat ik op maandag zelf niet kon , is hij op dinsdag langs gekomen. Goede uitleg gekregen."

Jacqueline