Houtworm bestrijding € 295,-
Bel nu 085-4000500

Vraag uw gratis inspectie aan
Bel nu voor gratis inspectie

Houtworm bestrijding € 295,-
Bel nu 085-4000500

Preventief behandelen, voorkomt problemen in de toekomst

Houtworm bestrijden in Reusel

Opeens merkt u dat er kleine gaatjes in het hout van uw huis beginnen te vormen. Dit lijkt onschuldig, maar is het absoluut niet. Als u namelijk een actieve houtworm in uw huis heeft, dan moet u hier zo snel mogelijk actie tegen ondernemen. Een houtworm is namelijk een beestje met een niet te stillen honger. En het mag een klein beestje zijn, maar dat is de schade die hij aan kan richten zeker niet. De houtworm richt namelijk grote schade aan die zelfs voor gevaarlijke situaties kan zorgen. Hoog tijd om de experts van de houtworm specialist in te schakelen voor het te laat is! Laat uzelf terugbellen voor een gratis inspectie, of bel direct 085-4000500.

 

Houtwormbestrijding in Reusel

We raden u om te beginnen af om zelf aan de slag te gaan met bestrijdingsmiddelen. De middelen die u als particulier in de winkel kunt kopen zijn namelijk bij lange niet krachtig genoeg om een einde te maken aan de plaag die houtwormen toch echt zijn. Wij hebben als professionals de beschikking over veel sterkere middelen, chemische middelen waarmee we een houtworm effectief te lijf kunnen gaan. U hoeft er dan niet bang voor te zijn dat de houtworm schade blijft aanrichten. Integendeel, als wij klaar zijn met de houtworm maakt deze geen enkele kans meer. Wist u dat een houtwormbestrijding van een verdieping bij ons al mogelijk is vanaf €295,- inclusief btw. Bel direct 085-4000500 voor meer informatie.

Neem nu contact op voor een inspectie

Meer weten over onze houtwormbestrijding in Reusel?

Op onze website vindt u een grote hoeveelheid informatie over houtwormen en de schade die ze aan kunnen richten. U vindt ook achtergrondinformatie over ons bedrijf en de vele verschillende soorten ongedierte waar wij wel raad mee weten. We kunnen u dan ook adviseren om niet te lang te wachten als u contact met ons op wilt nemen. Des te eerder u ons inschakelt, des te meer u de schade aan uw huis beperkt. Vul daarom vandaag nog het formulier op onze website in om contact met ons op te nemen. We staan dan binnen 24 uur bij u voor de deur.

 

Houtworm laten bestrijden in omgeving Reusel

Als u last heeft van houtworm, wilt u hier uiteraard snel van af. Onze professionele houtwormbestrijders beschikken over de juiste technische middelen, ervaring en kennis van bestrijdingsmiddelen. U bent dan ook snel van uw houtwormen af. Woont u in Reusel, Bladel, de Hoek, Hapert, Hooge Mierde, Hulsel, Lage Mierde of elders in de regio? Binnen 24uur krijgt u van ons de oplossing voor uw houtwormprobleem. Bel direct 085-4000500 en wij vertellen u graag meer over onze vaste lage tarieven.

 

"Ongediertebestrijder kwam dezelfde dag nog langs en gaf eerlijk en duidelijk advies. Top service!"

Franka

"Goede communicatie duidelijke uitleg en super service! Heel vriendelijk en beleefd."

P

"Op zondag gebeld ,netjes te woord gestaan. Omdat ik op maandag zelf niet kon , is hij op dinsdag langs gekomen. Goede uitleg gekregen."

Jacqueline