Houtworm bestrijding € 295,-
Bel nu 085-4000500

Vraag uw gratis inspectie aan
Bel nu voor gratis inspectie

Houtworm bestrijding € 295,-
Bel nu 085-4000500

Preventief behandelen, voorkomt problemen in de toekomst

Houtworm bestrijden in Raamsdonksveer

Bent u woonachtig in Raamsdonksveer en merkt u op een dag dat er allemaal kleine gaatjes in uw hout zitten? Dit is het teken dat er een houtworm aan de slag is geweest. We vragen u om dan even goed bij deze gaatjes te kijken. Vindt u hier kleine hoopjes zaagsel? Dan is het zelfs een actieve houtworm. Dit is een insect dat grote schade aan kan richten in uw huis. Al die kleine gaatjes zijn namelijk funest voor de constructie van uw huis. We raden u aan om zo snel mogelijk de houtworm specialist in te schakelen. Wij hebben de middelen en kennis in huis om snel en grondig af te rekenen met deze houtworm. Indien u graag wordt terug gebeld voor meer informatie kunt u uw telefoonnummer achterlaten.

 

Houtwormbestrijding Raamsdonksveer

Als u er genoeg van heeft dat er her en der gaatjes in uw hout ontstaan, dan neemt u contact op met de houtworm specialist. We komen dan bij u langs om het probleem eens goed te analyseren. Is er een actieve houtworm in uw huis bezig? Hoeveel schade heeft deze al aangericht? En wat zijn de kosten om deze houtworm zo snel mogelijk uit uw huis te verwijderen? Vooral als het hout in uw huis vochtig of beschimmeld is doet u de houtworm een groot plezier. Het hout wordt dan namelijk wat zachter, zodat er nog makkelijker doorheen geknaagd kan worden…

 

Houtworm laten bestrijden in omgeving Raamsdonksveer

Als u last heeft van houtworm, wilt u hier uiteraard snel van af. Onze professionele houtwormbestrijders beschikken over de juiste technische middelen, ervaring en kennis van bestrijdingsmiddelen. U bent dan ook snel van uw houtwormen af. Woont u in Raamsdonksveer, Drimmelen, Geertruidenberg, Made, Raamsdonk, Waspik of elders in de regio? Binnen 24uur krijgt u van ons de oplossing voor uw houtwormprobleem. Bel direct 085-4000500 en wij vertellen u graag meer over onze vaste lage tarieven. 

 

Neem nu contact op voor een inspectie

 

Effectief een houtworm bestrijden in Raamsdonksveer

Die houtwormbestrijding in Raamsdonksveer is harder nodig dan u misschien denkt. Een houtworm kan namelijk grote schade aan uw hout aanrichten als er niet iets aan wordt gedaan. U vindt op onze website meer achtergrondinformatie over de houtworm, maar ook over ons bedrijf. Vul ook eens het contactformulier in als u vragen heeft, of als u graag een afspraak met ons wil maken. In de regel komen wij binnen 24 uur in actie om ervoor te zorgen dat de houtworm geen kans meer heeft in uw huis. Dat is de effectieve methode van de houtworm specialist.

 

Houtworm preventie in Raamdsdonksveer 

Wij zijn ook in te schakelen voor de preventie van houtwormen. U krijgt hier eveneens 10 jaar garantie op. U zorgt er dan voor dat u geen last krijgt van houtwormen, maar ook niet van boktorren en spinthoutkevers. Neem ook hier contact over op met ons op nummer 085-4000500.

 

"Ongediertebestrijder kwam dezelfde dag nog langs en gaf eerlijk en duidelijk advies. Top service!"

Franka

"Goede communicatie duidelijke uitleg en super service! Heel vriendelijk en beleefd."

P

"Op zondag gebeld ,netjes te woord gestaan. Omdat ik op maandag zelf niet kon , is hij op dinsdag langs gekomen. Goede uitleg gekregen."

Jacqueline