Last van houtworm?
Bel nu voor gratis inspectie

10 jaar garantie op houtwormbestrijding

Last van Boktor?
Bel 013-7610160

Houtworm bestrijden in Oss

Als u last heeft van houtwormen, dan heeft u een groot probleem. Het mag dan een klein beestje zijn, de schade die het aan kan richten is dat zeker niet. Integendeel, een houtworm is namelijk een echte sloper, die net zo lang door zal gaan met door uw hout heen eten tot er niks meer van over is. Dit kan voor grote problemen zorgen binnen uw houtwerk. Gebeurt dit bijvoorbeeld in de houten constructie van uw dak, dan snapt u dat dit voor gevaarlijke situaties kan zorgen. Beter is het dan ook om ervoor te zorgen dat die houtwormen zo snel mogelijk worden geruimd. De houtworm specialist kan dit snel en effectief voor u doen.

 

Houtwormbestrijding in Oss

Wilt u een houtworm bestrijden in Oss? Dan raden wij u aan om hier zo snel mogelijk mee in actie te komen. Als u namelijk de houtworm zijn gang laat gaan, dan wordt de schade alleen maar groter en wordt u op nog hogere kosten gejaagd. Bij ons schakelt u experts in die wel raad weten met de houtworm. Wilt u ons een houtworm laten bestrijden in Oss, neem dan contact met ons op via telefoonnummer 013-7610160. We staan dan binnen 24 uur voor u klaar. U kunt ook uw telefoonnummer achterlaten, dan belt een van onze medewerkers u terug.

 

 

Houtworm laten bestrijden in omgeving Oss

Als u last heeft van houtworm, wilt u hier uiteraard snel van af. Onze professionele houtwormbestrijders beschikken over de juiste technische middelen, ervaring en kennis van bestrijdingsmiddelen. U bent dan ook snel van uw houtwormen af. Woont u in Oss, Berghem, Geffen, Heesch, Nuland of elders in de regio? Binnen 24uur krijgt u van ons de oplossing voor uw houtwormprobleem. Bel direct 013-7610160 en wij vertellen u graag meer over onze vaste lage tarieven.

 

Neem nu contact op voor een gratis inspectie

 

Effectieve houtwormbestrijding in Oss

Ga niet zelf aan de slag met een bestrijdingsmiddel uit de winkel. U verdoet hier uw tijd en geld mee, aangezien deze middelen bepaald niet effectief zijn. Beter is het om de houtworm specialist in te schakelen en uw probleem voor u op te laten lossen. Wij zorgen er dan voor dat die houtworm wordt verwijderd. Wij rekenen hiervoor slechts 11 euro per m2. U kunt er ook voor kiezen ons een hele zolder te laten schoonmaken, dit is al mogelijk voor 475 euro inclusief btw. U krijgt bij al onze werkzaamheden omtrent houtaantasters 10 jaar garantie.

 

Houtworm preventie in Oss

Wij zijn ook in te schakelen voor de preventie van houtwormen. U krijgt hier eveneens 10 jaar garantie op. U zorgt er dan voor dat u geen last krijgt van houtwormen, maar ook niet van boktorren en spinthoutkevers. Neem ook hier contact over op met ons op nummer 013-7610160.

 

"Ongediertebestrijder kwam dezelfde dag nog langs en gaf eerlijk en duidelijk advies. Top service!"

Franka

"Goede communicatie duidelijke uitleg en super service! Heel vriendelijk en beleefd."

P

"Op zondag gebeld ,netjes te woord gestaan. Omdat ik op maandag zelf niet kon , is hij op dinsdag langs gekomen. Goede uitleg gekregen."

Jacqueline