Houtworm bestrijding € 295,-
Bel nu 085-4000500

Vraag uw gratis inspectie aan
Bel nu voor gratis inspectie

Houtworm bestrijding € 295,-
Bel nu 085-4000500

Preventief behandelen, voorkomt problemen in de toekomst

Houtworm bestrijden in Oosterhout

Wilt u houtworm bestrijden in Oosterhout, neem dan vandaag nog contact op met de houtworm specialist. We raden u af om zelf de strijd met een houtworm aan te gaan. Deze beestjes laten zich namelijk niet pakken met de middelen die u in de winkel kunt kopen. In tegendeel, ze zullen zich amper door uw eigen verdelgingswerk laten storen. Beter is het om zo snel mogelijk de experts van de houtworm specialist in te schakelen. Die gaan goed en grondig voor u te werk, tegen zeer scherpe tarieven. Laat uw telefoonnummer achter, en wij bellen u zo spoedig als mogelijk terug. Uiteraard kunt u ook bellen met 085-4000500 voor een gratis inspectie.

 

Houtwormbestrijding in Oosterhout

Heeft u last van een houtworm en wilt u deze zo snel mogelijk verwijderd hebben uit uw huis? Dan raden wij u aan om meteen contact op te nemen met de houtworm specialist. We komen graag een keer bij u langs om gratis te bekijken hoe groot uw probleem is. In de regel staan we binnen 24 uur bij u op de stoep. Neem hiervoor contact met ons op via nummer 085-4000500.  

Neem nu contact op voor een inspectie

 

Effectief de houtworm bestrijden in Oosterhout

Bel ons vandaag nog op 085-4000500 voor meer informatie, of voor het inplannen van een gratis inspectie. We bekijken dan of een houtworm bestrijding in uw huis of kantoor ook daadwerkelijk nodig is. Een daadwerkelijke bestrijding brengt bij ons geen hoge kosten met zich mee. Wij bestrijden houtworm al voor €295,- inclusief btw voor een verdieping tot 50m2, iedere extra 10m2 kost u slechts €50,- extra.

 

Geef houtworm geen kans

Nog beter dan het bestrijden van houtworm is het voorkomen hiervan. Wij komen dan bij u langs om een behandeling uit te voeren. Hier heeft u daarna 10 jaar garantie op. Zo weet u zeker dat houtwormen, maar ook boktorren en spinthoutkevers de komende jaren niet meer bij u aan zullen kloppen!

 

Houtworm laten bestrijden in omgeving Oosterhout

Als u last heeft van houtworm, wilt u hier uiteraard snel van af. Onze professionele houtwormbestrijders beschikken over de juiste technische middelen, ervaring en kennis van bestrijdingsmiddelen. U bent dan ook snel van uw houtwormen af. Woont u in Oosterhout, Dongen, Dorst, Geertruidenberg, Made, Oosteind, Raamsdonk, Raamsdonksveer of elders in de regio? Binnen 24uur krijgt u van ons de oplossing voor uw houtwormprobleem. Bel direct 085-4000500 en wij vertellen u graag meer over onze vaste lage tarieven.

 

"Ongediertebestrijder kwam dezelfde dag nog langs en gaf eerlijk en duidelijk advies. Top service!"

Franka

"Goede communicatie duidelijke uitleg en super service! Heel vriendelijk en beleefd."

P

"Op zondag gebeld ,netjes te woord gestaan. Omdat ik op maandag zelf niet kon , is hij op dinsdag langs gekomen. Goede uitleg gekregen."

Jacqueline