Last van houtworm?
Bel nu voor gratis inspectie

10 jaar garantie op houtwormbestrijding

Last van Boktor?
Bel 013-7610160

Houtworm bestrijden in Oosterhout

Wilt u houtworm bestrijden in Oosterhout, neem dan vandaag nog contact op met de houtworm specialist. We raden u af om zelf de strijd met een houtworm aan te gaan. Deze beestjes laten zich namelijk niet pakken met de middelen die u in de winkel kunt kopen. In tegendeel, ze zullen zich amper door uw eigen verdelgingswerk laten storen. Beter is het om zo snel mogelijk de experts van de houtworm specialist in te schakelen. Die gaan goed en grondig voor u te werk, tegen zeer scherpe tarieven. Laat uw telefoonnummer achter, en wij bellen u zo spoedig als mogelijk terug. Uiteraard kunt u ook bellen met 013-7610160 voor een gratis inspectie.

 

Houtwormbestrijding in Oosterhout

Heeft u last van een houtworm en wilt u deze zo snel mogelijk verwijderd hebben uit uw huis? Dan raden wij u aan om meteen contact op te nemen met de houtworm specialist. We komen graag een keer bij u langs om gratis te bekijken hoe groot uw probleem is. In de regel staan we binnen 24 uur bij u op de stoep. Neem hiervoor contact met ons op via nummer 013-7610160.  

Neem nu contact op voor een gratis inspectie

 

Effectief de houtworm bestrijden in Oosterhout

De houtworm specialist heeft mensen in dienst die wel weten hoe een houtworm aangepakt moet worden. Onze professionele ongedierte bestrijders komen bij u langs om een strijdplan te maken. Aan de hand hiervan krijgt u een offerte met een all-in prijs. U hoeft zodoende niet bang te zijn voor onverwachte extra kosten bij de afrekening. Bij ons betaalt u slechts 11 euro per m2. Een zolder is al mogelijk voor slecht 475 euro inclusief btw.

 

Geef houtworm geen kans

Nog beter dan het bestrijden van houtworm is het voorkomen hiervan. Wij komen dan bij u langs om een behandeling uit te voeren. Hier heeft u daarna 10 jaar garantie op. Zo weet u zeker dat houtwormen, maar ook boktorren en spinthoutkevers de komende jaren niet meer bij u aan zullen kloppen!

 

Houtworm laten bestrijden in omgeving Oosterhout

Als u last heeft van houtworm, wilt u hier uiteraard snel van af. Onze professionele houtwormbestrijders beschikken over de juiste technische middelen, ervaring en kennis van bestrijdingsmiddelen. U bent dan ook snel van uw houtwormen af. Woont u in Oosterhout, Dongen, Dorst, Geertruidenberg, Made, Oosteind, Raamsdonk, Raamsdonksveer of elders in de regio? Binnen 24uur krijgt u van ons de oplossing voor uw houtwormprobleem. Bel direct 013-7610160 en wij vertellen u graag meer over onze vaste lage tarieven.

 

"Ongediertebestrijder kwam dezelfde dag nog langs en gaf eerlijk en duidelijk advies. Top service!"

Franka

"Goede communicatie duidelijke uitleg en super service! Heel vriendelijk en beleefd."

P

"Op zondag gebeld ,netjes te woord gestaan. Omdat ik op maandag zelf niet kon , is hij op dinsdag langs gekomen. Goede uitleg gekregen."

Jacqueline