Houtworm bestrijding € 295,-
Bel nu 085-4000500

Vraag uw gratis inspectie aan
Bel nu voor gratis inspectie

Houtworm bestrijding € 295,-
Bel nu 085-4000500

Preventief behandelen, voorkomt problemen in de toekomst

Houtworm bestrijden in Oisterwijk

Bent u woonachtig in Oisterwijk en merkt u op een dag dat er kleine gaatjes in uw hout zitten? We raden u aan om deze gaatjes eens goed te bestuderen. Als hier namelijk ook een klein beetje zaagsel bij ligt, dan heeft u daadwerkelijk te maken met een actieve houtworm. Is dit het geval, dan heeft u last van een probleem dat zo snel mogelijk moet worden opgelost. Houtwormen die ongestoord hun gang kunnen gaan, kunnen namelijk zeer grote schade aanrichten aan uw huis. We denken toch niet dat u hier echt op zit te wachten… Voor houtwormbestrijding in Oisterwijk neemt u vandaag nog contact op met de houtworm specialist. Of laat u terugbellen door een van onze medewerkers.

 

Effectief de houtworm bestrijden in Oisterwijk

Er zijn altijd wel middeltjes te krijgen om zelf in actie te komen tegen allerhande soorten ongedierte. We raden u echter aan om zo snel mogelijk in contact te treden met de houtworm specialist. Wij hebben mensen klaarstaan die snel voor u de strijd met de houtwormen aangaan. U neemt contact met ons op via 085-4000500.

 

Houtworm laten bestrijden in omgeving Oisterwijk

Als u last heeft van houtworm, wilt u hier uiteraard snel van af. Onze professionele houtwormbestrijders beschikken over de juiste technische middelen, ervaring en kennis van bestrijdingsmiddelen. U bent dan ook snel van uw houtwormen af. Woont u in Oisterwijk, Berkel Enschot, Biezenmortel, Haaren, Helvoirt, Heukelom, Moergestel, Udenhout, of elders in de regio? Binnen 24uur krijgt u van ons de oplossing voor uw houtwormprobleem. Bel direct 085-4000500 en wij vertellen u graag meer over onze vaste lage tarieven.

 

Neem nu contact op voor een inspectie

 

Meer weten over onze houtwormbestrijding in Oisterwijk?

Bel ons vandaag nog op 085-4000500 voor meer informatie, of voor het inplannen van een gratis inspectie. We bekijken dan of een houtworm bestrijding in uw huis of kantoor ook daadwerkelijk nodig is. Een daadwerkelijke bestrijding brengt bij ons geen hoge kosten met zich mee. Wij bestrijden houtworm al voor €295,- inclusief btw voor een verdieping tot 50m2, iedere extra 10m2 kost u slechts €50,- extra.

 

Houtwormen voorkomen in Oisterwijk

We zorgen er graag voor dat die houtwormen geen schijn van kans maken. Als u een preventieve behandeling uit laat voeren krijgt u hier tot wel 10 jaar garantie op. In de praktijk blijkt dat houtwormen veel langer dan deze periode geen kans hebben bij u thuis. Zo zorgt u dat uw monumentale woning of kantoorpand veilig is. Ook hiervoor zijn wij te bereiken via 085-4000500.

 

"Ongediertebestrijder kwam dezelfde dag nog langs en gaf eerlijk en duidelijk advies. Top service!"

Franka

"Goede communicatie duidelijke uitleg en super service! Heel vriendelijk en beleefd."

P

"Op zondag gebeld ,netjes te woord gestaan. Omdat ik op maandag zelf niet kon , is hij op dinsdag langs gekomen. Goede uitleg gekregen."

Jacqueline