Last van houtworm?
Bel nu voor gratis inspectie

10 jaar garantie op houtwormbestrijding

Last van Boktor?
Bel 013-7610160

Houtworm bestrijden in Nuenen

We kunnen het ons voorstellen dat u er niet op zit te wachten: een houtworm in uw huis. Het is dan ook zaak om hier zo snel mogelijk mee aan de slag te gaan als u heeft gemerkt dat er een houtworm bij u actief is. Een houtworm die rustig zijn gang kan gaan, kan namelijk grote schade aanrichten. U vraagt zich misschien af hoe het mogelijk is dat zo'n klein beestje zoveel schade aan kan richten, maar vergis u niet. Deze beestjes hebben een honger die niet te stillen is. Ze zullen pas ophouden met eten als wij er een einde aan gemaakt hebben. Schakel dan ook snel de houtworm specialist in als u denkt dat u houtwormen in huis heeft. Laat uw telefoonnummer achter, en u wordt zo spoedig als mogelijk terug gebeld.

 

Houtwormbestrijding voor Nuenen

Als u in Nuenen woont neemt u gewoon even contact op met de houtworm specialist. We zorgen ervoor dat we binnen 24 uur bij u voor de deur staan om te bekijken hoe groot de schade aan uw huis al is. Heeft u daadwerkelijk last van een actieve houtworm, of is de houtworm in uw huis niet actief meer? Wij komen graag langs voor een gratis inspectie. Neem hiervoor contact op met 013-7610160, of laat uw telefoonnummer achter zodat wij u terug kunnen bellen.

 

Neem nu contact op voor een gratis inspectie

 

Laat ons uw houtworm bestrijden in Nuenen

Als u op zoek bent naar de best mogelijke houtwormbestrijding in Nuenen, dan raden wij u aan om gewoon eens een kijkje te komen nemen op onze website. Hier vindt u ook meer informatie over onze tarieven. Wij ruimen houtwormen al voor slechts 11 euro per m2. U krijgt hier dan ook nog eens 10 jaar garantie op.

 

Preventief aan de slag met houtwormen

Bij de houtworm specialist kunnen we ook preventief voor u aan de slag. U zorgt er zo voor dat houtwormen geen kans krijgen om schade aan te richten. Ook hier geven we 10 jaar garantie op ons werk. U weet dan zeker dat houtwormen, boktorren en spinthoutkevers geen kans meer bij u hebben.

 

"Ongediertebestrijder kwam dezelfde dag nog langs en gaf eerlijk en duidelijk advies. Top service!"

Franka

"Goede communicatie duidelijke uitleg en super service! Heel vriendelijk en beleefd."

P

"Op zondag gebeld ,netjes te woord gestaan. Omdat ik op maandag zelf niet kon , is hij op dinsdag langs gekomen. Goede uitleg gekregen."

Jacqueline