Houtworm bestrijding € 295,-
Bel nu 085-4000500

Vraag uw gratis inspectie aan
Bel nu voor gratis inspectie

Houtworm bestrijding € 295,-
Bel nu 085-4000500

Preventief behandelen, voorkomt problemen in de toekomst

Houtworm bestrijden in Noord Brabant

Daar zit u dan met uw mooie, oude huis. De constructie van uw dak vertoont allemaal kleine gaatjes en uw grootste angst is uitgekomen: u heeft last van houtwormen! Dat lijkt op het eerste oog misschien niet zo heel omvangrijk. Het zijn per slot van rekening maar kleine gaatjes en er ligt ook maar een klein beetje zaagsel bij. Vergis u echter niet. Als u de houtworm lekker door laat eten, zal hij grote schade aanrichten aan uw huis of andere bezittingen van hout. Het is dan ook verstandig om voor houtworm bestrijding in Noord Brabant zo snel mogelijk contact op te nemen met de houtworm specialist. U kunt uzelf ook door onze specialisten terug laten bellen. 

 

Effectief houtworm bestrijden in Noord Brabant

Bij de houtworm specialist zijn we gespecialiseerd in de verwijdering van dit vervelende insect. We raden u dan ook aan om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen als u merkt dat de houtworm in uw huis haar intrede heeft gedaan. Wij komen gratis bij u langs om te bekijken in hoeverre de houtworm al actief is. Neem vandaag nog contact op via telefoonnummer 085-4000500.

 

Houtworm laten bestrijden in Noord Brabant

Als u last heeft van houtworm, wilt u hier uiteraard snel van af. Onze professionele houtwormbestrijders beschikken over de juiste technische middelen, ervaring en kennis van bestrijdingsmiddelen. U bent dan ook snel van uw houtwormen af. Woont u bijvoorbeeld in Bergen op Zoom, Roosendaal, Etten-Leur, Breda, Tilburg, Oosterhout, Den Bosch, Eindhoven, Helmond of elders in Noord Brabant? Binnen 24uur krijgt u van ons de oplossing voor uw houtwormprobleem. Bel direct 085-4000500 en wij vertellen u graag meer over onze vaste lage tarieven.

 

Neem nu contact op voor een inspectie

 

Houtwormbestrijding in Noord Brabant

Als u last heeft van houtworm, dan heeft het geen zin om hier zelf iets tegen te doen. De middelen die vrij verkrijgbaar zijn, zijn namelijk maar matig effectief. Beter is het om dat geld in uw zak te houden en een expert in te schakelen. Deze kan snel met de houtwormbestrijding in Noord Brabant aan de slag gaan en er zo voor zorgen dat u geen problemen meer ondervindt van dit vervelende stuk ongedierte. Wilt u meer weten over onze methodes, de destructieve kracht van de houtworm of ons bedrijf? Bel dan 085-4000500. Wist u dat houtwormbestrijding bij ons al mogelijk is voor slechts €295,-inclusief btw voor een hele verdieping? Al onze prijzen zijn all inclusive, dus geen verrassingen achteraf. En u krijgt van ons tot wel 10 jaar garantie op al onze werkzaamheden omtrent houtaantasters.

Preventie van houtwormen

We zijn ook in te schakelen voor preventieve acties tegen houtwormen. Zo voorkomt u dat er schade aan uw houtwerk wordt aangericht. Ook op onze preventieve acties krijgt u van ons 10 jaar garantie. U zult merken dat onze werkzaamheden uw huis of kantoor langer dan dit vrijwaren van houtwormen.

 

 

"Ongediertebestrijder kwam dezelfde dag nog langs en gaf eerlijk en duidelijk advies. Top service!"

Franka

"Goede communicatie duidelijke uitleg en super service! Heel vriendelijk en beleefd."

P

"Op zondag gebeld ,netjes te woord gestaan. Omdat ik op maandag zelf niet kon , is hij op dinsdag langs gekomen. Goede uitleg gekregen."

Jacqueline