Houtworm bestrijding € 295,-
Bel nu 085-4000500

Vraag uw gratis inspectie aan
Bel nu voor gratis inspectie

Houtworm bestrijding € 295,-
Bel nu 085-4000500

Preventief behandelen, voorkomt problemen in de toekomst

Houtworm bestrijden in Hilvarenbeek

Het bestrijden van een houtworm is niet gemakkelijk. Misschien denk u dat u die knagers in uw huis zelf wel te lijf kunt gaan met een bestrijdingsmiddel uit de winkel, maar niks is minder waar. Dit middel is namelijk bij lange na niet sterk genoeg. De houtworm trekt zichzelf gewoon terug in zijn huisje, waarna hij ongestoord verder gaat met het knagen aan uw houten constructie. Het is dan ook zaak om snel mogelijk in actie te komen als u wilt dat die houtwormen geen onherstelbare schade aanricht. Houtworm bestrijden in Hilvarenbeek kunt u het beste overlaten aan de specialisten van de houtworm expert. Bel voor meer informatie met 085-4000500 of laat uw telefoonnummer achter zodat onze houtworm specialist u terug kan bellen.

 

Houtwormbestrijding in Hilvarenbeek

Wij hebben de mensen en middelen in huis om die houtworm zeer effectief te bestrijden. Neemt u anders eens een kijkje op onze website. Hier vindt u een grote hoeveelheid informatie over houtwormen, de schade die ze kunnen aanrichten, en de stappen die wij tegen ze ondernemen. Of bel ons op 085-4000500. We komen dan gratis bij u langs om eens te bekijken hoe groot de schade is en hoe wij hier effectief iets tegen kunnen doen.

 

Neem nu contact op voor een inspectie

 

Ook een houtworm bestrijden in Hilvarenbeek?

Bel ons vandaag nog op 085-4000500 voor meer informatie, of voor het inplannen van een gratis inspectie. We bekijken dan of een houtworm bestrijding in uw huis of kantoor ook daadwerkelijk nodig is. Een daadwerkelijke bestrijding brengt bij ons geen hoge kosten met zich mee. Wij bestrijden houtworm al voor €295,- inclusief btw voor een verdieping tot 50m2, iedere extra 10m2 kost u slechts €50,- extra.

 

Houtworm geen kans

Met onze preventie kunt u er ook voor zorgen dat houtwormen helemaal geen kans krijgen in uw huis. Ook hiervoor zijn wij te bereiken op 085-4000500. We gaan dan graag voor u aan de slag om ervoor te zorgen dat u de komende jaren geen last heeft van houtwormen. We geven ook hier garantie voor 10 jaar, maar u kunt er op rekenen dat houtwormen langer dan dit geen kans hebben.

 

Houtworm laten bestrijden in omgeving Hilvarenbeek

Als u last heeft van houtworm, wilt u hier uiteraard snel van af. Onze professionele houtwormbestrijders beschikken over de juiste technische middelen, ervaring en kennis van bestrijdingsmiddelen. U bent dan ook snel van uw houtwormen af. Woont u in Hilvarenbeek, Baarschot, Biest Houtakker, Diessen, Eersel, Esbeek, Haghorst, Hooge Mierde, Lage Mierde, Middelbeers, Reusel, Vessem, Westelbeers of elders in de regio? Binnen 24uur krijgt u van ons de oplossing voor uw houtwormprobleem. Bel direct 085-4000500 en wij vertellen u graag meer over onze vaste lage tarieven.

 

"Ongediertebestrijder kwam dezelfde dag nog langs en gaf eerlijk en duidelijk advies. Top service!"

Franka

"Goede communicatie duidelijke uitleg en super service! Heel vriendelijk en beleefd."

P

"Op zondag gebeld ,netjes te woord gestaan. Omdat ik op maandag zelf niet kon , is hij op dinsdag langs gekomen. Goede uitleg gekregen."

Jacqueline