Houtworm bestrijding € 295,-
Bel nu 085-4000500

Vraag uw gratis inspectie aan
Bel nu voor gratis inspectie

Houtworm bestrijding € 295,-
Bel nu 085-4000500

Preventief behandelen, voorkomt problemen in de toekomst

Houtworm bestrijden in Helmond

U woont in Helmond en vindt op een dag allemaal kleine hoopjes zaagsel bij uw hout? Uw ogen bedriegen u niet, u heeft namelijk te maken met een houtworm! Dit kleine, onschuldig ogende beestje is een echte pestkop. Hij zal namelijk net zo lang door blijven knagen tot er niks meer te knagen valt. U denkt misschien dat wij overdrijven, maar niks is minder waar. Als u namelijk een houtworm in uw huis heeft, dan kunt u er op rekenen dat u een probleem heeft. Laat u de houtworm zijn gang gaan, dan richt hij grote schade aan in uw huis. Schakel snel de houtworm specialist in om hier een einde aan te maken. Bel direct voor een gratis inspectie, of laat uzelf door een van onze specialisten terugbellen.

 

Houtwormbestrijding in Helmond

Voor de meest effectieve vorm van houtwormbestrijding in Helmond neemt u vandaag nog contact op met de houtworm specialist. Ga niet zelf naar de winkel om een bestrijdingsmiddel te kopen. U kunt uzelf de moeite besparen, want de middelen die hier te krijgen zijn, zijn niet bijster effectief. Alleen professionals hebben de beschikking over middelen die echt een einde maken aan houtwormen. We zijn te bereiken via telefoonnummer 085-4000500. We staan dan binnen 24 uur voor u klaar

 

Neem nu contact op voor een inspectie

 

De houtworm specialist inschakelen

Bel ons vandaag nog op 085-4000500 voor meer informatie, of voor het inplannen van een gratis inspectie. We bekijken dan of een houtworm bestrijding in uw huis of kantoor ook daadwerkelijk nodig is. Een daadwerkelijke bestrijding brengt bij ons geen hoge kosten met zich mee. Wij bestrijden houtworm al voor €295,- inclusief btw voor een verdieping tot 50m2, iedere extra 10m2 kost u slechts €50,- extra.

 

Houtworm laten bestrijden in omgeving Helmond

Als u last heeft van houtworm, wilt u hier uiteraard snel van af. Onze professionele houtwormbestrijders beschikken over de juiste technische middelen, ervaring en kennis van bestrijdingsmiddelen. U bent dan ook snel van uw houtwormen af. Woont u in Helmond, Aarle-Rixtel, Beek en Donk, Deurne, Gemert, Mierlo of elders in de regio? Binnen 24uur krijgt u van ons de oplossing voor uw houtwormprobleem. Bel direct 085-4000500 en wij vertellen u graag meer over onze vaste lage tarieven.

 

Geef houtwormen geen kans

Nog beter is het om houtwormen geen kans te geven. Neem daarvoor via 085-4000500 contact met ons op om ons preventief werk te laten doen. U krijgt hier 10 jaar garantie op, maar u zult merken dat u langer dan dit geen last meer heeft van houtwormen. Laat ons eens bij u langskomen voor een vrijblijvende gratis analyse. 

 

 

"Ongediertebestrijder kwam dezelfde dag nog langs en gaf eerlijk en duidelijk advies. Top service!"

Franka

"Goede communicatie duidelijke uitleg en super service! Heel vriendelijk en beleefd."

P

"Op zondag gebeld ,netjes te woord gestaan. Omdat ik op maandag zelf niet kon , is hij op dinsdag langs gekomen. Goede uitleg gekregen."

Jacqueline