Houtworm bestrijding € 295,-
Bel nu 085-4000500

Vraag uw gratis inspectie aan
Bel nu voor gratis inspectie

Houtworm bestrijding € 295,-
Bel nu 085-4000500

Preventief behandelen, voorkomt problemen in de toekomst

Houtworm bestrijden in Goirle

De houtworm lijkt op het eerste oog een vrij onschuldig beestje. Het is een beetje een dikke, kleine worm die er nou niet bepaald uitziet alsof hij grote schade aan uw huis aan kan richten. Vergis u hier echter niet in. Een houtworm die rustig zijn gang kan gaan, kan grote schade aanrichten in uw huis. Er kunnen hierdoor zelfs gevaarlijke situaties ontstaan. We denken niet dat het dan verstandig is om zelf aan het bestrijden te gaan. De spullen die u hiervoor in de winkel kunt kopen zijn namelijk verre van effectief. Beter is het om een professionele bestrijder als de houtworm specialist in te schakelen!

 

De beste houtwormbestrijding in Goirle

Neem vandaag nog contact met ons op om raad te vragen. We staan binnen een dag bij u op de stoep om te bekijken hoe groot de schade is en wat er gedaan kan worden tegen deze vervelende knager. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 085-4000500, maar u kunt ook uw nummer achterlaten zodat wij u terug kunnen bellen.

 

Neem nu contact op voor een inspectie

 

Ook een houtworm bestrijden in Goirle?

Bel ons vandaag nog op 085-4000500 voor meer informatie, of voor het inplannen van een gratis inspectie. We bekijken dan of een houtworm bestrijding in uw huis of kantoor ook daadwerkelijk nodig is. Een daadwerkelijke bestrijding brengt bij ons geen hoge kosten met zich mee. Wij bestrijden houtworm al voor €295,- inclusief btw voor een verdieping tot 50m2, iedere extra 10m2 kost u slechts €50,- extra.

 

Preventie van houtwormen

Houtwormen bestrijden doen wij snel en professioneel, maar we kunnen u ook helpen voorkomen dat er houtwormen in uw huis komen. Wij geven u 10 jaar garantie op een preventieve behandeling, net als op een gewone behandeling. Neem vandaag nog contact met ons op via 085-4000500 als u hier meer over te weten wilt komen.

 

"Ongediertebestrijder kwam dezelfde dag nog langs en gaf eerlijk en duidelijk advies. Top service!"

Franka

"Goede communicatie duidelijke uitleg en super service! Heel vriendelijk en beleefd."

P

"Op zondag gebeld ,netjes te woord gestaan. Omdat ik op maandag zelf niet kon , is hij op dinsdag langs gekomen. Goede uitleg gekregen."

Jacqueline