Last van houtworm?
Bel nu voor gratis inspectie

10 jaar garantie op houtwormbestrijding

Last van Boktor?
Bel 013-7610160

Houtworm bestrijden in Goirle

De houtworm lijkt op het eerste oog een vrij onschuldig beestje. Het is een beetje een dikke, kleine worm die er nou niet bepaald uitziet alsof hij grote schade aan uw huis aan kan richten. Vergis u hier echter niet in. Een houtworm die rustig zijn gang kan gaan, kan grote schade aanrichten in uw huis. Er kunnen hierdoor zelfs gevaarlijke situaties ontstaan. We denken niet dat het dan verstandig is om zelf aan het bestrijden te gaan. De spullen die u hiervoor in de winkel kunt kopen zijn namelijk verre van effectief. Beter is het om een professionele bestrijder als de houtworm specialist in te schakelen!

 

De beste houtwormbestrijding in Goirle

Neem vandaag nog contact met ons op om raad te vragen. We staan binnen een dag bij u op de stoep om te bekijken hoe groot de schade is en wat er gedaan kan worden tegen deze vervelende knager. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 013-7610160, maar u kunt ook uw nummer achterlaten zodat wij u terug kunnen bellen.

 

Neem nu contact op voor een gratis inspectie

 

Ook een houtworm bestrijden in Goirle?

U zit er niet op te wachten om een houtworm in uw huis te hebben. Om een houtworm te bestrijden in Goirle heeft u een professioneel bedrijf nodig waar mensen werken die wel raad weten met dit vervelende insect. Wij gaan al aan de slag voor 11 euro per m2. Voor 475 euro inclusief btw zorgen wij ervoor dat uw hele zolder weer vrij is van houtwormen. Hier komen geen voorrijkosten of andere verborgen kosten bij om de hoek kijken.

 

Preventie van houtwormen

Houtwormen bestrijden doen wij snel en professioneel, maar we kunnen u ook helpen voorkomen dat er houtwormen in uw huis komen. Wij geven u 10 jaar garantie op een preventieve behandeling, net als op een gewone behandeling. Neem vandaag nog contact met ons op via 013-7610160 als u hier meer over te weten wilt komen.

 

"Ongediertebestrijder kwam dezelfde dag nog langs en gaf eerlijk en duidelijk advies. Top service!"

Franka

"Goede communicatie duidelijke uitleg en super service! Heel vriendelijk en beleefd."

P

"Op zondag gebeld ,netjes te woord gestaan. Omdat ik op maandag zelf niet kon , is hij op dinsdag langs gekomen. Goede uitleg gekregen."

Jacqueline