Houtworm bestrijding € 295,-
Bel nu 085-4000500

Vraag uw gratis inspectie aan
Bel nu voor gratis inspectie

Houtworm bestrijding € 295,-
Bel nu 085-4000500

Preventief behandelen, voorkomt problemen in de toekomst

Houtworm bestrijden in Gilze Rijen

Als u woonachtig bent in Gilze Rijen, dan heeft u misschien wel eens te maken gehad met ongedierte in uw huis. Er zijn allerhande verschillende soorten beestjes die u het leven zuur proberen te maken. De meeste van deze beestjes zijn gewoon heel vervelend, maar er zijn ook beestjes die ronduit gevaarlijk zijn voor u en uw bezittingen. Op het eerste oog zou u misschien niet denken dat een houtworm tot deze gevaarlijke insecten behoort. Als u de houtworm echter ongestoord haar werk laat doen, dan kan er onherstelbare schade aan uw huis ontstaan. Neem contact op met de houtworm specialist om hier een einde aan te laten maken. Of laat uw telefoonnummer achter, en wij bellen u terug.

 

Een einde aan houtwormen

Voor houtwormbestrijding in Gilze Rijen neemt u vandaag nog contact op met de houtworm specialist. Doet u namelijk niks tegen dit ongedierte, dan wordt de schade aan uw huis snel groter. Een houtworm mag maar een klein beestje zijn, dat is de schade die hij op langere termijn aanricht zeker niet! Bel ons op 085-4000500, of laat uw eigen nummer bij ons achter. Wij zorgen er dan voor dat we binnen 24 uur bij u aan de slag gaan met de bestrijding. En als de houtwormbestrijding is gedaan, dan heeft u ook nog een 10 jaar garantie.

 

Neem nu contact op voor een inspectie

 

Meer weten over houtwormbestrijding in Gilze Rijen?

U wilt de houtworm bestrijden in Gilze Rijen en hier professionals voor inschakelen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. We komen dan eerst een keer gratis bij u langs om te bekijken hoe groot het probleem in uw huis is. Hierna doen wij ons werk voor een scherpe all-in prijs waar geen extra kosten bijkomen. Zo weet u al van tevoren waar u aan toe bent als wij bij u aan de slag gaan. Neem voor meer informatie over de kosten contact op via 085-4000500.

 

Preventie van houtwormen

Houtwormen moeten eigenlijk helemaal geen kans krijgen in uw huis. Laat ons preventief werk doen en uw hout is minstens 10 jaar vrij van ellende. We geven u een garantie van 10 jaar op al onze werkzaamheden, maar u kunt er op rekenen dat u langer dan dit vrij bent van problemen met houtwormen of andere vormen van ongedierte die uw hout bedreigen.

 

"Ongediertebestrijder kwam dezelfde dag nog langs en gaf eerlijk en duidelijk advies. Top service!"

Franka

"Goede communicatie duidelijke uitleg en super service! Heel vriendelijk en beleefd."

P

"Op zondag gebeld ,netjes te woord gestaan. Omdat ik op maandag zelf niet kon , is hij op dinsdag langs gekomen. Goede uitleg gekregen."

Jacqueline