Last van houtworm?
Bel nu voor gratis inspectie

10 jaar garantie op houtwormbestrijding

Last van Boktor?
Bel 013-7610160

Houtworm bestrijden in Geldrop

Bent u op zoek naar een bedrijf dat de houtworm kan bestrijden in Geldrop? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het bestrijden van houtwormen behoort namelijk al vele jaren tot onze specialiteiten. We pakken het beestje aan met middelen die buitengewoon effectief zijn en zorgen er zo voor dat de houtworm is verdwenen voordat er echt serieuze schade aangericht kan worden. Bij onze houtwormbestrijding in Geldrop hoeft u er nooit bang voor te zijn dat u voor onverwachte kosten komt te staan. U krijgt van tevoren een all-in prijs te horen van ons, waar later geen onverwachte extra kosten meer bijkomen. Gegarandeerd.

 

Ook een houtworm bestrijden in Geldrop

Het lijkt onmogelijk dat zo'n klein beestje zoveel schade aan kan richten aan uw huis, maar vergis u niet. De houtworm heeft namelijk een honger die niet te stillen is en kaken die overal doorheen kunnen knagen. Wij gaan graag de strijd voor u aan met deze knagers. Neem hiervoor contact met ons op via 013-7610160. U kunt ook uw telefoonnummer bij ons achterlaten zodat wij u terug kunnen bellen. In de regel staan we dan binnen 24 uur bij u op stoep.

 

Houtworm laten bestrijden in omgeving Geldrop

Als u last heeft van houtworm, wilt u hier uiteraard snel van af. Onze professionele houtwormbestrijders beschikken over de juiste technische middelen, ervaring en kennis van bestrijdingsmiddelen. U bent dan ook snel van uw houtwormen af. Woont u in Geldrop, Heeze, Leende, Mierlo, Nuenen of elders in de regio? Binnen 24uur krijgt u van ons de oplossing voor uw houtwormprobleem. Bel direct 013-7610160 en wij vertellen u graag meer over onze vaste lage tarieven en onze 10 jaar garantie.

Neem nu contact op voor een gratis inspectie

 

Onze houtworm bestrijding in Geldrop inschakelen

De houtworm specialist is een bedrijf waar mensen werken met veel ervaring op het gebied van de verdelging van ongedierte. We zullen niet stoppen voordat we die beestjes uit uw huis hebben verwijderd. Wij doen ons werk voor 11 euro per m2. Wilt u een volledige zolder laten bewerken? Dan kan dit al voor slechts 475 euro inclusief btw.

 

Geef houtworm geen kans

We gaan graag voor u aan de slag om houtworm te bestrijden, maar het is eigenlijk nog beter om te voorkomen dat de houtworm een kans bij u maakt. Hiervoor neemt u ook contact met ons op via 013-7610160. Wij zorgen er dan voor dat uw hout zodanig wordt bewerkt dat houtwormen hier 10 jaar geen kans maken. Wij geven u hier ook onze garantie op.

 

"Ongediertebestrijder kwam dezelfde dag nog langs en gaf eerlijk en duidelijk advies. Top service!"

Franka

"Goede communicatie duidelijke uitleg en super service! Heel vriendelijk en beleefd."

P

"Op zondag gebeld ,netjes te woord gestaan. Omdat ik op maandag zelf niet kon , is hij op dinsdag langs gekomen. Goede uitleg gekregen."

Jacqueline