Last van houtworm?
Bel nu voor gratis inspectie

10 jaar garantie op houtwormbestrijding

Last van Boktor?
Bel 013-7610160

Houtworm bestrijden in Etten-Leur

Heeft u een huis in Etten-Leur en merkt u dat er zich kleine gaatjes in het hout beginnen te vormen? Het is dan eigenlijk al meteen duidelijk wat er aan de hand is: u heeft last van houtworm. Dit is een vervelend insect dat een ongekend grote honger heeft. Het beestje zal zich in uw huis nestelen en lekker door blijven eten tot er grote schade aan uw huis is aangericht. U denkt misschien dat wij overdrijven, maar laat duidelijk zijn dat dit absoluut niet het geval is. De houtworm is namelijk een insect dat klein is, maar ook bijzonder destructief. U moet dan ook zo snel mogelijk in actie komen als u een einde wilt maken aan die houtwormen!

 

Laat ons uw houtworm bestrijden in Etten-Leur

Als u in Etten-Leur last heeft van houtwormen, dan gaan wij graag voor u de strijd met ze aan. Wij gebruiken professionele middelen die buitengewoon effectief zijn in de strijd tegen houtwormen. Wij garanderen u dan ook dat u geen last meer heeft van houtwormen als wij eenmaal klaar zijn met ons werk. Onze professionele ongedierte bestrijders komen gratis bij u langs om te bekijken hoe groot de schade aan uw huis is en welke werkzaamheden we moeten ondernemen om hier een einde aan te maken. Neem hiervoor contact op via 013-7610160, of laat uw nummer achter zodat wij u terug kunnen bellen.

 

 

Houtworm laten bestrijden in omgeving Etten-Leur

Als u last heeft van houtworm, wilt u hier uiteraard snel van af. Onze professionele houtwormbestrijders beschikken over de juiste technische middelen, ervaring en kennis van bestrijdingsmiddelen. U bent dan ook snel van uw houtwormen af. Woont u in Etten-Leur, Hoeven, Kruisstraat, Rijsbergen, Rucphen, Sprundel, Sint Willebrord of elders in de regio? Binnen 24uur krijgt u van ons de oplossing voor uw houtwormprobleem. Bel direct 013-7610160 en wij vertellen u graag meer over onze vaste lage tarieven.

 

Neem nu contact op voor een gratis inspectie

 

Meer weten over houtwormbestrijding in Etten-Leur?

Neemt u vandaag nog contact met ons op als u wilt dat wij een einde maken aan die houtwormen in uw huis. We zorgen er namelijk graag voor dat de houtwormen, maar ook alle andere soorten ongedierte, zo snel mogelijk worden verwijderd. Wij staan in de regel al binnen 24 uur bij u op de stoep. Wij doen ons werk voor 11 euro per m2, een volledige zolder beschermen kan al voor 475 euro inclusief btw.

 

Houtwormen voorkomen

Het is nog beter om ervoor te zorgen dat de houtwormen sowieso geen kans bij u maken. Hiervoor kunt u ons inschakelen bij de preventie van houtwormen, maar ook boktorren en spinthoutkever. Zo zorgt u ervoor dat uw monumentale hout minstens 10 jaar blijft gevrijwaard van ongedierte. In de regel merkt u nog veel langer dan dit de effecten van onze behandeling. Neem voor het maken van een gratis analyse contact met ons op via 013-7610160.

 

"Ongediertebestrijder kwam dezelfde dag nog langs en gaf eerlijk en duidelijk advies. Top service!"

Franka

"Goede communicatie duidelijke uitleg en super service! Heel vriendelijk en beleefd."

P

"Op zondag gebeld ,netjes te woord gestaan. Omdat ik op maandag zelf niet kon , is hij op dinsdag langs gekomen. Goede uitleg gekregen."

Jacqueline