Last van houtworm?
Bel nu voor gratis inspectie

10 jaar garantie op houtwormbestrijding

Last van Boktor?
Bel 013-7610160

Houtworm bestrijden in Eindhoven

Daar zit u dan met uw mooie, oude huis. De constructie van uw dak vertoont allemaal kleine gaatjes en uw grootste angst is uitgekomen: u heeft last van houtwormen! Dat lijkt op het eerste oog misschien niet zo heel omvangrijk. Het zijn per slot van rekening maar kleine gaatjes en er ligt ook maar een klein beetje zaagsel bij. Vergis u echter niet. Als u de houtworm lekker door laat eten, zal hij grote schade aanrichten aan uw huis of andere bezittingen van hout. Het is dan ook verstandig om voor houtworm bestrijding in Eindhoven zo snel mogelijk contact op te nemen met de houtworm specialist. U kunt uzelf ook door onze specialisten terug laten bellen. 

 

Effectief houtworm bestrijden in Eindhoven

Bij de houtworm specialist zijn we gespecialiseerd in de verwijdering van dit vervelende insect. We raden u dan ook aan om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen als u merkt dat de houtworm in uw huis haar intrede heeft gedaan. Wij komen gratis bij u langs om te bekijken in hoeverre de houtworm al actief is. Neem vandaag nog contact op via telefoonnummer 013-7610160.

 

Houtworm laten bestrijden in omgeving Eindhoven

Als u last heeft van houtworm, wilt u hier uiteraard snel van af. Onze professionele houtwormbestrijders beschikken over de juiste technische middelen, ervaring en kennis van bestrijdingsmiddelen. U bent dan ook snel van uw houtwormen af. Woont u in Eindhoven, Best, Geldrop, Mierlo, Nuenen, Sint-Oedenrode, Son of Veldhoven of elders in de regio? Binnen 24uur krijgt u van ons de oplossing voor uw houtwormprobleem. Bel direct 013-7610160 en wij vertellen u graag meer over onze vaste lage tarieven.

 

Neem nu contact op voor een gratis inspectie

 

Houtwormbestrijding in Eindhoven

Een houtworm bestrijding in Eindhoven is een klusje dat u het beste aan experts over kunt laten. De middeltjes tegen houtwormen die in de winkel te krijgen zijn, hebben weinig effect. Wij bestrijden uw houtworm al voor 11 euro per m2. U krijgt hier dan bij ons 10 jaar garantie op. We rekenen altijd een all-in prijs, zonder voorrijkosten of andere bijkomende kosten waar u niet op had gerekend. Wist u dat wij een zolder al vanaf 475 euro inclusief btw houtwormvrij maken?

Preventie van houtwormen

We zijn ook in te schakelen voor preventie van houtwormen. Zo voorkomt u dat er al schade aan uw houtwerk wordt aangericht. Ook op deze preventie krijgt u bij ons een garantie van 10 jaar. U zult merken dat onze werkzaamheden uw huis of kantoor langer dan dit vrijwaren van houtwormen.

 

 

"Ongediertebestrijder kwam dezelfde dag nog langs en gaf eerlijk en duidelijk advies. Top service!"

Franka

"Goede communicatie duidelijke uitleg en super service! Heel vriendelijk en beleefd."

P

"Op zondag gebeld ,netjes te woord gestaan. Omdat ik op maandag zelf niet kon , is hij op dinsdag langs gekomen. Goede uitleg gekregen."

Jacqueline