Houtworm bestrijding € 295,-
Bel nu 085-4000500

Vraag uw gratis inspectie aan
Bel nu voor gratis inspectie

Houtworm bestrijding € 295,-
Bel nu 085-4000500

Preventief behandelen, voorkomt problemen in de toekomst

Houtworm bestrijden in Eersel

Woont u in Eersel en heeft u last van houtwormen? Dat is een vervelend probleem waar niemand op zit te wachten. Houtwormen mogen namelijk maar kleine beestjes zijn, ze kunnen wel grote schade aanrichten in uw huis. Laat u een groep houtwormen ongestoord een tijdje hun gang gaan, dan kan er zomaar onherstelbare schade ontstaan. Voorkom dit door zo snel mogelijk een professioneel bedrijf op het gebied van houtwormbestrijding in te schakelen. De houtworm specialist staat u graag terzijde. We komen dan eerst vrijblijvend bij u langs om de schade in uw huis op te nemen en de omvang van het probleem in kaart te brengen. Bel voor een afspraak, of laat u telefoonnummer achter en wij bellen u graag terug.

 

Houtworm bestrijding in Eersel

Voor die professionele houtworm bestrijding in Eersel hoeft u alleen maar even contact op te nemen met ons. We hebben de kennis en ervaring in huis om korte metten te maken met alle mogelijke soorten ongedierte. Houtworm bestrijden in Eersel is daarbij een van onze specialiteiten. We zijn te bereiken op telefoonnummer 085-4000500, u kunt ook een terugbelverzoek doen. Binnen 24 uur staan wij dan klaar om de strijd aan te gaan met uw houtworm.

 

Neem nu contact op voor een inspectie

 

Houtworm laten bestrijden in omgeving Eersel

Als u last heeft van houtworm, wilt u hier uiteraard snel van af. Onze professionele houtwormbestrijders beschikken over de juiste technische middelen, ervaring en kennis van bestrijdingsmiddelen. U bent dan ook snel van uw houtwormen af. Woont u in Eersel, Knegsel, Steensel, Vessem, Wintelre of elders in de regio? Binnen 24uur krijgt u van ons de oplossing voor uw houtwormprobleem. Bel direct 085-4000500 en wij vertellen u graag meer over onze vaste lage tarieven.

 

Weg met die houtwormen in Eersel!

Bel ons vandaag nog op 085-4000500 voor meer informatie, of voor het inplannen van een gratis inspectie. We bekijken dan of een houtworm bestrijding in uw huis of kantoor ook daadwerkelijk nodig is. Een daadwerkelijke bestrijding brengt bij ons geen hoge kosten met zich mee. Wij bestrijden houtworm al voor €295,- inclusief btw voor een verdieping tot 50m2, iedere extra 10m2 kost u slechts €50,- extra.

 

Preventie van houtwormen

We raden u aan om ons preventief werk te laten verrichten en zo de houtworm buiten de deur te houden. Neem hiervoor contact met ons op via 085-4000500. Wij zorgen er dan voor dat u minstens 10 jaar vrij bent van houtwormen en andere soorten ongedierte die het op uw hout hebben gemunt.

 

"Ongediertebestrijder kwam dezelfde dag nog langs en gaf eerlijk en duidelijk advies. Top service!"

Franka

"Goede communicatie duidelijke uitleg en super service! Heel vriendelijk en beleefd."

P

"Op zondag gebeld ,netjes te woord gestaan. Omdat ik op maandag zelf niet kon , is hij op dinsdag langs gekomen. Goede uitleg gekregen."

Jacqueline