Last van houtworm?
Bel nu voor gratis inspectie

10 jaar garantie op houtwormbestrijding

Last van Boktor?
Bel 013-7610160

Houtworm bestrijden in Dordrecht

De houtworm is een van de meest vervelende bezoekers die u in uw huis kunt hebben. Dit is namelijk een klein beestje dat grote schade aan kan richten. U denkt het misschien niet als u zo'n kleine houtworm ziet, maar dit beestje heeft een ongekende honger. Als er dan ook kleine gaatjes in uw hout aan het verschijnen zijn, dan raden wij u aan om zo snel mogelijk in actie te komen. Anders is het zomaar mogelijk dat er zoveel kleine gaatjes in komen dat de constructie van uw hout in gevaar komt. De houtworm specialist gaat graag voor u aan de slag om een einde te maken aan dit probleem. Wilt u graag meer informatie? Laat uzelf dan terugbellen door een van onze medewerkers. 

 

Grondig de houtworm bestrijden in Dordrecht

Voor houtwormbestrijding in Dordrecht neemt u vandaag nog contact op met de houtworm specialist. Wij komen dan de houtworm bestrijden in Dordrecht, voordat het te laat is. Wilt u hier meer over weten? We zijn telefonisch te bereiken via telefoonnummer 013-7610160. In de regel staan we dan binnen 24 uur bij u op de stoep om de strijd met de houtwormen aan te gaan.

 

Houtworm laten bestrijden in omgeving Dordrecht

Als u last heeft van houtworm, wilt u hier uiteraard snel van af. Onze professionele houtwormbestrijders beschikken over de juiste technische middelen, ervaring en kennis van bestrijdingsmiddelen. U bent dan ook snel van uw houtwormen af. Woont u in Dordrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Maasdam, Papendrecht, Puttershoek,'s-Gravendeel, Zwijndrecht of elders in de regio? Binnen 24uur krijgt u van ons de oplossing voor uw houtwormprobleem. Bel direct 013-7610160 en wij vertellen u graag meer over onze vaste lage tarieven.

 

Neem nu contact op voor een gratis inspectie

 

Effectieve houtwormbestrijding in Dordrecht

Een houtworm bestrijden in Dordrecht is geen eenvoudige klus. We raden u aan om eens contact met ons op te nemen als u meer wilt weten over de mogelijkheden die wij allemaal te bieden hebben voor u. In de regel komen wij binnen een dag in actie om met de bestrijding aan de slag te gaan. U betaalt bij ons slechts 11 euro per m2. Op al onze diensten heeft u 10 jaar garantie.

 

Houtworm preventie in Dordrecht

Als u op zoek bent naar een bedrijf dat een einde kan maken aan die houtwormplaag in uw huis, dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt ons echter ook inschakelen voor de preventie van houtwormen. Hiervoor neemt u simpelweg contact met ons op via 013-7610160. Laat anders uw nummer achter als u liever heeft dat we u terugbellen.

 

"Ongediertebestrijder kwam dezelfde dag nog langs en gaf eerlijk en duidelijk advies. Top service!"

Franka

"Goede communicatie duidelijke uitleg en super service! Heel vriendelijk en beleefd."

P

"Op zondag gebeld ,netjes te woord gestaan. Omdat ik op maandag zelf niet kon , is hij op dinsdag langs gekomen. Goede uitleg gekregen."

Jacqueline