Last van houtworm?
Bel nu voor gratis inspectie

10 jaar garantie op houtwormbestrijding

Last van Boktor?
Bel 013-7610160

Houtworm bestrijden in Dongen

Bent u woonachtig in Dongen en heeft u last van houtworm? Neem dan vandaag nog contact op met de houtworm specialist. Wij zorgen ervoor dat deze buitengewoon vervelende knager snel uit uw huis verdwijnt. U zit er nu eenmaal niet op te wachten dat de houten constructie van uw huis wordt aangetast. De houtworm houdt ook van andere houten objecten in uw huis. Het is een piepklein beestje dat net zo lang door blijft eten tot hij verwijderd wordt. Misschien heeft u het idee dat zo'n klein beestje niet zoveel schade aan kan richten, maar dan vergist u zich. De constructie van uw huis kan danig door de houtworm worden aangetast en er kunnen dan zelfs gevaarlijke situaties ontstaan.

 

De houtwormbestrijding voor Dongen

Bij de houtworm specialist weten we wel raad met houtwormen. Het verwijderen van dit ongedierte behoort zelfs tot onze specialiteiten. Onze ongedierte bestrijders hebben veel ervaring op het gebied van de bestrijding van houtwormen. We gebruiken hier middelen voor die u als particulier niet kunt kopen. Bel ons vandaag op 013-7610160 om een afspraak te maken. We gaan dan binnen 24 uur bij u aan de slag met een gratis inspectie.

 

Neem nu contact op voor een gratis inspectie

 

Een houtworm bestrijden in Dongen

Bent u klaar voor het houtworm bestrijden in Dongen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Het is belangrijk dat u ons zo snel mogelijk inschakelt, zodat wij ook zo snel mogelijk in actie kunnen komen. We komen eerst gratis bij u langs om een analyse te maken van de omvang van het probleem. De kosten voor onze houtworm bestrijding in Dongen zijn 11 euro per m2. Een volledige zolder behandelen kan bij ons al voor slechts 475 euro inclusief btw.

 

Houtworm preventie in Dongen

Het is nog beter om ons in te schakelen om preventief met uw houtworm aan de slag te gaan. Wij bieden u hierbij, net als bij de gewone behandeling, een garantie van 10 jaar. U kunt er wel op rekenen dat de houtwormen langer dan deze periode geen kans meer hebben bij u thuis. Indien u hier meer over wilt weten neemt u ook contact op via 013-7610160. U kunt ook een terugbelverzoek doen.

"Ongediertebestrijder kwam dezelfde dag nog langs en gaf eerlijk en duidelijk advies. Top service!"

Franka

"Goede communicatie duidelijke uitleg en super service! Heel vriendelijk en beleefd."

P

"Op zondag gebeld ,netjes te woord gestaan. Omdat ik op maandag zelf niet kon , is hij op dinsdag langs gekomen. Goede uitleg gekregen."

Jacqueline