Houtworm bestrijding € 295,-
Bel nu 085-4000500

Vraag uw gratis inspectie aan
Bel nu voor gratis inspectie

Houtworm bestrijding € 295,-
Bel nu 085-4000500

Preventief behandelen, voorkomt problemen in de toekomst

Houtworm bestrijden in Dongen

Bent u woonachtig in Dongen en heeft u last van houtworm? Neem dan vandaag nog contact op met de houtworm specialist. Wij zorgen ervoor dat deze buitengewoon vervelende knager snel uit uw huis verdwijnt. U zit er nu eenmaal niet op te wachten dat de houten constructie van uw huis wordt aangetast. De houtworm houdt ook van andere houten objecten in uw huis. Het is een piepklein beestje dat net zo lang door blijft eten tot hij verwijderd wordt. Misschien heeft u het idee dat zo'n klein beestje niet zoveel schade aan kan richten, maar dan vergist u zich. De constructie van uw huis kan danig door de houtworm worden aangetast en er kunnen dan zelfs gevaarlijke situaties ontstaan.

 

De houtwormbestrijding voor Dongen

Bij de houtworm specialist weten we wel raad met houtwormen. Het verwijderen van dit ongedierte behoort zelfs tot onze specialiteiten. Onze ongedierte bestrijders hebben veel ervaring op het gebied van de bestrijding van houtwormen. We gebruiken hier middelen voor die u als particulier niet kunt kopen. Bel ons vandaag op 085-4000500 om een afspraak te maken. We gaan dan binnen 24 uur bij u aan de slag met een gratis inspectie.

 

Neem nu contact op voor een inspectie

 

Een houtworm bestrijden in Dongen

Bel ons vandaag nog op 085-4000500 voor meer informatie, of voor het inplannen van een gratis inspectie. We bekijken dan of een houtworm bestrijding in uw huis of kantoor ook daadwerkelijk nodig is. Een daadwerkelijke bestrijding brengt bij ons geen hoge kosten met zich mee. Wij bestrijden houtworm al voor €295,- inclusief btw voor een verdieping tot 50m2, iedere extra 10m2 kost u slechts €50,- extra.

 

Houtworm preventie in Dongen

Het is nog beter om ons in te schakelen om preventief met uw houtworm aan de slag te gaan. Wij bieden u hierbij, net als bij de gewone behandeling, een garantie van 10 jaar. U kunt er wel op rekenen dat de houtwormen langer dan deze periode geen kans meer hebben bij u thuis. Indien u hier meer over wilt weten neemt u ook contact op via 085-4000500. U kunt ook een terugbelverzoek doen.

"Ongediertebestrijder kwam dezelfde dag nog langs en gaf eerlijk en duidelijk advies. Top service!"

Franka

"Goede communicatie duidelijke uitleg en super service! Heel vriendelijk en beleefd."

P

"Op zondag gebeld ,netjes te woord gestaan. Omdat ik op maandag zelf niet kon , is hij op dinsdag langs gekomen. Goede uitleg gekregen."

Jacqueline