Last van houtworm?
Bel nu voor gratis inspectie

10 jaar garantie op houtwormbestrijding

Last van Boktor?
Bel 013-7610160

Houtworm bestrijden in Den Bosch

Heeft u last van houtworm in uw huis en vindt u dat het tijd is geworden om hier zo snel mogelijk wat aan te doen? Neem dan vandaag nog contact op met de houtworm specialist. Bij ons werken ervaren ongedierte bestrijders die graag voor u aan de slag gaan. Neem niet zelf het heft in eigen handen. De bestrijdingsmiddelen die u in de winkel vindt zijn eigenlijk allemaal niet sterk genoeg om het de houtwormen echt moeilijk te maken. Ze zullen eerder nog dieper het hout in gaan om daar veilig te zijn en schade aan te richten. Met onze effectieve vorm van houtwormbestrijding in Den Bosch weet u zeker dat uw huis veilig is. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met 013-7610160. Uiteraard kunnen wij u ook terugbellen.

 

Effectief houtworm bestrijden in Den Bosch

Misschien denkt u dat het allemaal wel meevalt met die houtwormen in Den Bosch. Laat ons u uit de droom helpen. Als u namelijk geen actie onderneemt tegen houtworm, dan kan dit grote gevolgen hebben voor de constructie van uw huis. We hebben het dan over grote schade, maar ook over gevaarlijke situaties die kunnen ontstaan in uw huis. Onze houtwormbestrijding in Den Bosch is dan ook geen overbodige luxe. Neem contact met ons op via telefoonnummer 013-7610160. We staan dan binnen 24 uur voor u klaar.

 

Houtworm laten bestrijden in omgeving Den Bosch

Als u last heeft van houtworm, wilt u hier uiteraard snel van af. Onze professionele houtwormbestrijders beschikken over de juiste technische middelen, ervaring en kennis van bestrijdingsmiddelen. U bent dan ook snel van uw houtwormen af. Woont u in Den Bosch, Berlicum, Cromvoirt, Den Dungen, Rosmalen, Sint Michielsgestel, Vlijmen, Vught of elders in de regio? Binnen 24uur krijgt u van ons de oplossing voor uw houtwormprobleem. Bel direct 013-7610160 en wij vertellen u graag meer over onze vaste lage tarieven.

 

Neem nu contact op voor een gratis inspectie

 

Ook houtworm bestrijden in Den Bosch?

Neem vandaag nog een kijkje op de website van de houtworm specialist als u wilt dat wij korte metten maken met uw houtworm probleem. Hier vindt u niet alleen informatie over houtwormen en ons bedrijf, maar ook over onze tarieven. Wij behandelen uw hout al voor 11 euro per m2. Een volledige zolder behandelen kan bij ons al voor slechts 475 euro inclusief btw. Hier komen geen extra voorrijkosten of andere kosten bij.

 

Preventie voor uw houtwerk

Voorkomen dat uw hout wordt aangevallen door hongerige insecten? Laat ons dan uw ruimte preventief behandelen. U krijgt op deze behandeling, net als op onze gewone behandeling, 10 jaar garantie. Normaal gesproken kunt u er op rekenen dat de effecten van onze behandeling nog veel langer dan dit zijn te merken. Bel ons vandaag nog op 013-7610160 voor een gratis inspectie. 

 

"Ongediertebestrijder kwam dezelfde dag nog langs en gaf eerlijk en duidelijk advies. Top service!"

Franka

"Goede communicatie duidelijke uitleg en super service! Heel vriendelijk en beleefd."

P

"Op zondag gebeld ,netjes te woord gestaan. Omdat ik op maandag zelf niet kon , is hij op dinsdag langs gekomen. Goede uitleg gekregen."

Jacqueline