Last van houtworm?
Bel nu voor gratis inspectie

10 jaar garantie op houtwormbestrijding

Last van Boktor?
Bel 013-7610160

Houtworm bestrijden in Breda

Oude huizen met een houten constructie zijn prachtig en authentiek, maar ook behoorlijk bewerkelijk. Denk bijvoorbeeld alleen maar eens aan het onderhoud van de constructie, waarbij u er goed op moet letten dat alles helemaal in orde is. Denk daarbij eens aan het ongedierte dat het op uw houten constructie heeft gemunt. We hebben het dan over houtwormen, die graag hun buikje vol eten aan uw dak. Dat lijkt onschuldig, maar is het zeker niet. Deze insecten kunnen grote schade aanrichten en zelfs voor gevaarlijke situaties zorgen. Schakel daarom zo snel mogelijk de experts van de houtworm specialist in als u merkt dat u last heeft van houtworm. Bel direct 013-7610160, of laat uzelf terugbellen door een van onze houtworm specialisten.

 

Houtwormbestrijding in Breda

Bij de houtworm specialist werken mensen die alles weten van het bestrijden van houtworm. Wij zorgen ervoor dat die houtworm geen kans heeft in uw huis. We hebben effectieve middelen om uw houten constructie en andere houten onderdelen van uw huis te beschermen. Schakel onze professionele ongediertebestrijders in via telefoonnummer 013-7610160. In de regel staan wij binnen 24 uur bij u op de stoep.

Neem nu contact op voor een gratis inspectie

 

Weg met die houtwormen!

Houtworm bestrijden in Breda is een van onze specialiteiten. Neem voor een houtworm bestrijding in Breda dan ook vandaag nog contact op met de houtworm specialist. Wij komen dan bij u langs voor een gratis analyse. Bij ons betaalt u voor een daadwerkelijke behandeling slechts 11 euro per m2. Een volledige zolder kan bij ons al behandeld worden voor slechts 475 euro inclusief btw.

 

Preventief houtworm bestrijden in Breda

Het is het beste om te zorgen dat houtwormen nooit een kans hebben bij u thuis of op kantoor. Hiervoor neemt u ook contact met ons op via telefoonnummer 013-7610160. Wij zorgen er dan voor dat uw ruimte dusdanig wordt behandeld dat u minstens 10 jaar geen last meer heeft van houtwormen of ander schadelijk ongedierte.

 

Houtworm laten bestrijden in omgeving Breda

Als u last heeft van houtworm, wilt u hier uiteraard snel van af. Onze professionele houtwormbestrijders beschikken over de juiste technische middelen, ervaring en kennis van bestrijdingsmiddelen. U bent dan ook snel van uw houtwormen af. Woont u in Breda, Bavel, Galder, Prinsenbeek, Rijsbergen, Strijbeek, Teteringen, Ulvenhout of elders in de regio? Binnen 24uur krijgt u van ons de oplossing voor uw houtwormprobleem. Bel direct 013-7610160 en wij vertellen u graag meer over onze vaste lage tarieven.

"Ongediertebestrijder kwam dezelfde dag nog langs en gaf eerlijk en duidelijk advies. Top service!"

Franka

"Goede communicatie duidelijke uitleg en super service! Heel vriendelijk en beleefd."

P

"Op zondag gebeld ,netjes te woord gestaan. Omdat ik op maandag zelf niet kon , is hij op dinsdag langs gekomen. Goede uitleg gekregen."

Jacqueline