Last van houtworm?
Bel nu voor gratis inspectie

10 jaar garantie op houtwormbestrijding

Last van Boktor?
Bel 013-7610160

Houtworm bestrijden in Boxtel

Woont u in Boxtel en heeft u hier een huis met een houten constructie? Dan heeft u misschien wel eens te maken gehad met houtworm. Het is een lastig insect dat maar wat graag een hapje van uw hout neemt. Of, om eerlijk te zijn, het blijft vaak niet bij een enkel hapje. Integendeel, een houtworm heeft een onstilbare honger waarmee hij enorme schade aan kan richten. We overdrijven niet, als een of meerdere houtwormen ongestoord in uw constructie aan de slag kunnen kan dit zelfs voor gevaarlijke situaties zorgen! Neem voor de noodzakelijke houtworm bestrijding in Boxtel vandaag nog contact op met de houtworm specialist. U kunt ook uw telefoonnummer achterlaten, wij bellen u dan zo spoedig als mogelijk terug. 

 

Effectief een houtworm bestrijden in Boxtel

Last van houtworm? Ga niet zelf aan de slag met een bestrijdingsmiddel! We raden u aan om meteen contact met ons op te nemen voor een gratis eerste afspraak. We komen dan bij u kijken wat we voor u kunnen betekenen. We zijn te bereiken op 013-7610160. Normaal gesproken staan we dan binnen 24 uur bij u op de stoep. 

 

Neem nu contact op voor een gratis inspectie

 

Professionele houtwormbestrijding in Boxtel

Een houtworm bestrijding in Boxtel behoort tot onze specialiteiten. Als u ons inschakelt komen we eerst langs voor een analyse van uw constructie. Aan de hand hiervan maken wij een offerte op. Wij doen deze werkzaamheden tegen de scherpst mogelijke prijzen. We rekenen 11 euro per m2, waar geen onverwachte extra kosten bijkomen. Een volledige zolder doen wij voor slechts 475 euro inclusief btw.

 

Preventief houtworm bestrijden in Boxtel

Een nog betere oplossing is het preventie bestrijden van houtwormen. Zo voorkomt u schade en bent u na een van onze behandeling gegarandeerd 10 jaar vrij van houtworm. In de praktijk blijft uw huis of kantoor zelfs veel langer gevrijwaard van ongedierte dan deze tien jaar. Neem ook hier contact over op via nummer 013-7610160.

 

 

"Ongediertebestrijder kwam dezelfde dag nog langs en gaf eerlijk en duidelijk advies. Top service!"

Franka

"Goede communicatie duidelijke uitleg en super service! Heel vriendelijk en beleefd."

P

"Op zondag gebeld ,netjes te woord gestaan. Omdat ik op maandag zelf niet kon , is hij op dinsdag langs gekomen. Goede uitleg gekregen."

Jacqueline