Houtworm bestrijding € 295,-
Bel nu 085-4000500

Vraag uw gratis inspectie aan
Bel nu voor gratis inspectie

Houtworm bestrijding € 295,-
Bel nu 085-4000500

Preventief behandelen, voorkomt problemen in de toekomst

Houtworm bestrijden in Bergen op Zoom

Het lijkt een heel onschuldig beestje, maar vergis u niet. Als er een hongerige houtworm in uw hout begint te knagen, dan kunt u er op rekenen dat er flinke schade gaat ontstaan. Tenminste, als u hier geen stappen tegen gaat ondernemen. We hebben het er dan niet zozeer over dat u zelf aan de slag moet gaan met bestrijdingsmiddelen. De middelen die u in de winkel kunt vinden zijn namelijk bij lange na niet sterk genoeg om schade aan te richten bij de houtworm. Deze zal zich alleen maar verder terugtrekken in zijn holletje en wachten tot de storm is gaan liggen. Het is beter de experts van de houtworm specialist in te schakelen. Bel direct 085-4000500 voor een gratis inspectie, of laat uzelf terugbellen door een van onze houtworm specialisten.

 

Effectieve houtwormbestrijding in Bergen op Zoom

Het bestrijden van houtwormen is een klus die u het beste aan specialisten over kan laten. Als u de houtworm specialist inschakelt, dan komen wij bij u langs om de situatie bij u thuis te bekijken. Dit doen wij geheel gratis voor u. Aan de hand van onze analyse maken we dan een offerte voor u. Dit is een offerte met een all-in prijs, waarbij u er niet bang voor hoeft te zijn dat hier later nog onverwachte extra bedragen bij komen. In de regel staan wij binnen 24 uur bij u op de stoep. 

 

Neem nu contact op voor een inspectie

 

Meer weten over onze professionele houtwormbestrijding voor Bergen op Zoom?

Bel ons vandaag nog op 085-4000500 voor meer informatie, of voor het inplannen van een gratis inspectie. We bekijken dan of een houtworm bestrijding in uw huis of kantoor ook daadwerkelijk nodig is. Een daadwerkelijke bestrijding brengt bij ons geen hoge kosten met zich mee. Wij bestrijden houtworm al voor €295,- inclusief btw voor een verdieping tot 50m2, iedere extra 10m2 kost u slechts €50,- extra.

 

Preventie is het beste medicijn

Het is soms beter om preventief aan de slag te gaan en dat is zeker ook het geval bij houtworm bestrijding. U krijgt bij ons een garantie dat uw huis of kantoor 10 jaar vrij blijft van houtworm als wij hier ons preventieve werk hebben gedaan. Houtwormen, maar ook de boktor en spinthoutkever hebben bij u dan geen schijn van kans meer. Bel voor een afspraak met 085-4000500.

 

Houtworm laten bestrijden in omgeving Bergen op Zoom

Als u last heeft van houtworm, wilt u hier uiteraard snel van af. Onze professionele houtwormbestrijders beschikken over de juiste technische middelen, ervaring en kennis van bestrijdingsmiddelen. U bent dan ook snel van uw houtwormen af. Woont u in Bergen op Zoom, Halsteren, Lepelstraat, Ossendrecht, Steenbergen, Woensdrecht, Wouw, Wouwse Plantage of elders in de regio? Binnen 24uur krijgt u van ons de oplossing voor uw houtwormprobleem. Bel direct 085-4000500 en wij vertellen u graag meer over onze vaste lage tarieven.

 

 

"Ongediertebestrijder kwam dezelfde dag nog langs en gaf eerlijk en duidelijk advies. Top service!"

Franka

"Goede communicatie duidelijke uitleg en super service! Heel vriendelijk en beleefd."

P

"Op zondag gebeld ,netjes te woord gestaan. Omdat ik op maandag zelf niet kon , is hij op dinsdag langs gekomen. Goede uitleg gekregen."

Jacqueline