Houtworm bestrijding € 295,-
Bel nu 085-4000500

Vraag uw gratis inspectie aan
Bel nu voor gratis inspectie

Houtworm bestrijding € 295,-
Bel nu 085-4000500

Preventief behandelen, voorkomt problemen in de toekomst

Houtworm bestrijden in Bergeijk

Houtwormen behoren tot de meest vervelende soorten ongedierte die u maar in uw huis kunt hebben. Ze zullen u zelf met rust laten, maar hebben het voorzien op uw huis. Als er hout is gebruikt bij het maken van uw huis, dan is dit een waar festijn voor de houtworm. En het ziet er misschien onschuldig uit, die kleine gaatjes in de constructie, maar als u hier niks aan doet dan heeft u grote kans dat er grote schade aan uw huis ontstaat. Er kunnen zelfs zeer gevaarlijke situaties ontstaan. Schakel de houtworm specialist in als u wilt dat de houtworm geen kans heeft in uw huis.

 

Professionele houtwormbestrijding voor Bergeijk

Houtwormbestrijding in Bergeijk is een van onze specialiteiten. Neem dan ook contact met ons op als u wilt dat er een einde wordt gemaakt aan het sloopwerk dat een houtworm kan verrichten. Ga niet zelf aan de slag met bestrijdingsmiddelen, u heeft hiervoor niet de beschikking over de juiste middelen. Wij gebruiken professionele middelen die zeer effectief zijn. Neem contact met ons op via 085-4000500, we kunnen u ook terugbellen als u uw nummer achterlaat.

 

Meer weten over onze houtwormbestrijding in Bergeijk?

We zitten altijd klaar om een einde te maken aan uw ongedierte probleem. U kunt niet alleen bij ons terecht om korte metten te maken met houtworm, maar ook met andere vormen van houtaantasters. Voor houtwormbestrijding met minimaal 5 jaar garantie rekenen wij slechts € 295,- inclusief btw voor een verdieping tot 50m2, iedere extra 10m2 kost slechts €50,-. We zijn hiermee een stuk goedkoper dan onze concurrenten. We rekenen daarnaast ook geen voorrijkosten en staan binnen 24 uur voor u klaar. 

 

Neem nu contact op voor een inspectie

 

Preventieve behandeling van houtwormen

De houtworm specialist is ook in te schakelen als u preventief houtworm wilt behandelen. Wij zorgen er dan voor dat de houtworm, maar ook andere schadelijke insecten, minstens 10 jaar geen kans maken in uw huis of kantoor. We vertellen u hier ook graag meer over op telefoonnummer 085-4000500.

 

Houtworm laten bestrijden in omgeving Bergeijk

Als u last heeft van houtworm, wilt u hier uiteraard snel van af. Onze professionele houtwormbestrijders beschikken over de juiste technische middelen, ervaring en kennis van bestrijdingsmiddelen. U bent dan ook snel van uw houtwormen af. Woont u in Bergeijk, Loo, Luyksgestel, Riethoven, Walik, Westerhoven of elders in de regio? Binnen 24uur krijgt u van ons de oplossing voor uw houtwormprobleem. Bel direct 085-4000500 en wij vertellen u graag meer over onze vaste lage tarieven.

"Ongediertebestrijder kwam dezelfde dag nog langs en gaf eerlijk en duidelijk advies. Top service!"

Franka

"Goede communicatie duidelijke uitleg en super service! Heel vriendelijk en beleefd."

P

"Op zondag gebeld ,netjes te woord gestaan. Omdat ik op maandag zelf niet kon , is hij op dinsdag langs gekomen. Goede uitleg gekregen."

Jacqueline