Houtworm bestrijding € 295,-
Bel nu 085-4000500

Vraag uw gratis inspectie aan
Bel nu voor gratis inspectie

Houtworm bestrijding € 295,-
Bel nu 085-4000500

Preventief behandelen, voorkomt problemen in de toekomst

Houtworm bestrijden in Alphen-Chaam

Als u woonachtig bent in Alphen Chaam en daar in een huis woont waar hout is gebruikt bij de bouw, houdt er dan rekening mee dat u last kunt krijgen van houtworm. Dit is een vervelend insect dat het heeft voorzien op de houten constructie van uw huis. De houtworm is een knager met een schier onstilbare honger. Als hij er zijn zinnen op heeft gezet om een stuk uit uw dak te knagen, dan zal hij dit ook zeker niet laten. Het is dan belangrijk om hier direct stappen tegen te ondernemen. Doet u dit namelijk niet, dan kan dit onherstelbare schade betekenen aan uw huis en zo voor gevaarlijke situaties zorgen.

 

Professioneel houtworm bestrijden in Alphen Chaam

Voor houtwormbestrijding in Alphen Chaam neemt u contact op met de houtworm specialist. We komen dan bij u langs om eens te bekijken hoe het staat met uw constructie. Als blijkt dat er daadwerkelijk een actieve houtworm in uw constructie zit, dan gaan wij hier meteen mee aan de slag. We rekenen u een prijs voor die het gaat kosten als wij ons werk verricht hebben. Dit is een all-in prijs waar dan ook geen verborgen kosten aan vast zitten. Maak een afspraak via telefoonnummer 085-4000500, of laat uw nummer achter om teruggebeld te worden.

 

Wat kost houtworm laten bestrijden in Alphen Chaam

Als het aankomt op houtwormbestrijding in Alphen Chaam en omstreken, dan raden wij u aan om eens contact met ons op te nemen. Bij ons vindt u de laagste kosten op dit gebied. We komen daarbij ook gratis bij u langs voor een inspectie. Ons maatwerk kost slechts 11 euro per m2. Bij onze kosten worden verder geen voorrijkosten of andere bijkomende kosten gerekend. Wij werken altijd volgens een all-in prijs, en geven u ruim 10 jaar garantie. Wilt u hier graag meer over weten? Bel dan 085-4000500. 

Neem nu contact op voor een inspectie

 

Preventief houtworm bestrijden in Alphen-Chaam

Zoals het gezegde gaat is voorkomen beter dan genezen. We komen dan ook graag bij u langs voor een preventieve behandeling. U bent dan minstens 5 jaar vrij van niet alleen houtworm, maar ook allerhande andere soorten houtaantasters. Ook voor deze afspraak neemt u via 085-4000500 contact met ons op.

 

Houtworm laten bestrijden in omgeving Alphen-Chaam

Als u last heeft van houtworm, wilt u hier uiteraard snel van af. Onze professionele houtwormbestrijders beschikken over de juiste technische middelen, ervaring en kennis van bestrijdingsmiddelen. U bent dan ook snel van uw houtwormen af. Woont u in Alphen, Baarle-Nassau, Chaam, Dorst, Gilze, Molenschot, Rijen of elders in de regio? Binnen 24uur krijgt u van ons de oplossing voor uw houtwormprobleem. Bel direct 085-4000500 en wij vertellen u graag meer over onze vaste lage tarieven.

 

"Ongediertebestrijder kwam dezelfde dag nog langs en gaf eerlijk en duidelijk advies. Top service!"

Franka

"Goede communicatie duidelijke uitleg en super service! Heel vriendelijk en beleefd."

P

"Op zondag gebeld ,netjes te woord gestaan. Omdat ik op maandag zelf niet kon , is hij op dinsdag langs gekomen. Goede uitleg gekregen."

Jacqueline